Novak Djokovic s-a calificat miercuri în sferturile de finală de la Dubai, iar la interviul acordat pe teren, imediat după meci, sârbul a reacționat la aflarea veștii referitoare la retragerea Mariei Sahrapova din tenis. Nole a ținut s-o felicite pe Masha pentru cariera avută și pentru modul în care a încercat mereu să depășească obstacolele întâlnite în carieră.
Aș vrea ca toată lumea s-o aplaude pentru tot ce a realizat în carieră. Merită, cu siguranță. E o mare luptătoare. Puterea cu care a trecut peste toate obstacolele, în special în ultimii cinci-șase ani, cu toate accidentările și intervențiile chirurgicale, și modul în care a încercat să revină sunt de-a dreptul inspiraționale. Îmi pare rau că s-a retras din cauza unei accidentări, dar în același timp poate fi mândră de ea pentru cariera fantastică pe care a avut-o. Are mentalitate de campioană, e o persoană care nu renunță niciodată. Sunt convins că se simte ușurată acum, după atâta presiune. Ar trebui să fie mândră de tot ce a reușit.

Maria Sharapova și-a luat rămas bun de la tenis

Australian Open
Jaqueline Cristian, prima victorie din carieră într-un turneu de Grand Slam
ACUM 11 ORE
Maria Sharapova, fostă ocupantă a locului 1 WTA, şi-a anunţat retragerea din tenis, la vârsta de 32 de ani. Ultima parte a carierei a fost marcată de suspendarea de 15 luni pentru consumul de substanţe interzise, dar şi de numeroase accidentări. Rusoaica are în palmares cinci titluri de Grand Slam. Anunţul a fost făcut chiar de tenismena din Rusia, într-o scrisoare publicată pe site-ul revistei Vanity Fair.
"Privind în urmă, realizez că tenisul a fost muntele meu. Un drum plin de urcuşuri şi coborâşuri, însă peisajele din vârf au fost incredibile. După 28 de ani şi cinci titluri de Mare Şlem, totuşi, sunt gata să escaladez un nou munte, să concurez pe un teren diferit. Între timp, sunt câteva lucruri simple pe care le aştept cu adevărat: un sentiment de linişte alături de familia mea. Să zăbovim la o ceaşcă de cafea dimineaţa, să evadăm neaşteptat în weekend-uri, să am antrenamente la alegere. Tenisul mi-a arătat lumea şi din ce sunt făcută. Este modul în care m-am testat şi prin care mi-am măsurat creşterea. Indiferent ce voi face în viitor, sau care va fi următorul meu munte, voi lupta în continuare. Voi escalada în continuare. Voi creşte în continuare", a transmis Sharapova.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Novak Djokovic se întoarce, în cele din urmă, în Serbia. Inițial voia să rămână la Marbella
ACUM 11 ORE
Australian Open
De ce aproape nimeni nu l-a susținut pe Djokovic. Anunț din interior: "Adevărul e unul singur"
ACUM 12 ORE