Al treilea cel mai titrat jucător de tenis din istorie, Novak Djokovic, a organizat un turneu care se va desfășura în Serbia, Croația, Bosnia-Herțegovina și Muntenegru. Acțiunea debutează azi la Belgrad, pe zgura de la Academia liderului mondial din ATP. Spectacolul din Belgrad va începe azi, de la ora 15, iar meciurile vor fi transmise în direct și în exclusivitate pe Eurosport 2 și Eurosport Player: aici puteți vedea programul zilei de la Adria Tour.
https://i.eurosport.com/2020/06/13/2832169.jpg
Organizatorii au pus la vânzare inițial 1000 de bilete, însă interesul uriaș a făcut ca aceste tichete să se vândă în timp record: în doar șapte minute. Asta i-a determinat pe organizatori să mai scoată la vânzare încă 1000 de bilete. Astfel, în tribunele de la Novak Tennis Centre se vor afla în acest sfârșit de săptămână nu mai puțin de 2000 de oameni. Prezența iubitorilor sportului alb a fost resimțită încă de ieri, când tribunele au apărut a fi pline.
Tenis
Veste teribilă pentru Novak Djokovic! 2022 se anunţă cel mai greu an al carierei
ACUM 4 ORE

Novak Djokovic le răspunde criticilor

Din cauza imaginilor cu mulțimea de fani din tribune, Novak Djokovic a primit o serie de critici privind ignorarea măsurilor de distanțare socială. În Serbia au fost confirmate în total 12,175 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Dintre acestea, 252 au fost decese. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 73 de noi cazuri de infectare.
Aici, în Serbia, avem circumstanțe și măsuri diferite. Este foarte dificil să ne raportăm la standardele internaționale. Oricine ne poate critica, oricine poate spune că ce facem noi e poate prea periculos, dar nu ține de mine să iau decizii legate de ce e bine sau nu pentru sănătate. Noi facem tot ceea ce guvernul Serbiei ne lasă să facem. Sperăm ca în curând să revenim în circuit, în colectiv. Bineînțeles, multe vieți au fost pierdute în aceasă luptă și este un lucru oribil, atât în regiune, cât și în toată lumea. Dar trebuie să înțelegem că viața merge înainte, iar noi, atleții, de abia așteptăm să concurăm – Novak Djokovic, la conferința de presă a Adria Tour

Adria Tennis Cup din 13 iunie la Eurosport

Tenis
McEnroe a dat verdictul! Cine crede că e vinovat în conflictul Djokovic - guvernul australian
ACUM 8 ORE
Australian Open
Jaqueline Cristian, prima victorie din carieră într-un turneu de Grand Slam
ACUM O ZI