Infectările cu coronavirus de la Adria Tour au adus cu sine o mulțime de critici la adresa lui Novak Djokovic. Liderul mondial din ATP şi-a pus lumea tenisului în cap, după turneul demonstrativ pe care l-a organizat în atât la Belgrad, cât și la Zadar, în Croația. La ultima dintre cele două locații s-a spart petrecerea după ce Grigor Dimitrov a anunțat că a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. La doar câteva ore distanță, și Borna Coric a făcut același anunț.
Novak Djokovic a revenit la Belgrad și a făcut testul de îndată, iar veștile nu au fost deloc grozave. Marți, marele campion sârb a emis un comunicat în care transmitea lumii întregi că s-a infectat cu coronavirus, iar de atunci, lumea tenisului s-a împărțit în două tabere: critici și susținători ai lui Novak Djokovic. Totuși, Nole nu lasă socotelile neîncheiate și le răspunde criticilor.

Novak Djokovic, mesaj după atacurile dure la adresa sa

Tenis
Un tenismen din noua generație i-a pus gând rău lui Novak Djokovic! "El e jucătorul de bătut"
07/12/2022 LA 20:55
Marele campion născut la Belgrad a publicat pe contul personal de Instagram un citat al patriarhului Pavle (întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Sârbe în perioada 1990-2009): “Bărcile nu se scufundă din cauza apei care le înconjoară, ci doar din cauza apei care intră în ele. Nu lăsa nimic din jur să te tragă în jos”.
Începând de duminică (n.r. 21 iunie), atunci când lista a fost deschisă de Grigor Dimitrov, numărul cazurilor pozitive a tot crescut. Lui Dimitrov i-au urmat Borna Coric, Marko Paniki (antrenorul de fitness al lui Nole), Kristijan Groh (antrenorul lui Grigor), Viktor Troicki și soția gravidă a acestuia. Lista a fost completată de Novak Djokovic și de Jelena, soția acestuia. Au scăpat Alexander Zverev, Marin Cilic, Andrey Rublev și Dominic Thiem, aceștia confirmând testele negative pentru COVID-19.
Australian Open
Motivul pentru care jucătorii ce excelează la serviciu vor fi avantajați la Australian Open 2023
07/12/2022 LA 17:19
Tenis
Novak Djokovic, considerat favorit cert la Australian Open 2023! "E cel mai bun și merită"
06/12/2022 LA 11:43