Infectările cu coronavirus de la Adria Tour au adus cu sine o mulțime de critici la adresa lui Novak Djokovic. Liderul mondial din ATP şi-a pus lumea tenisului în cap, după turneul demonstrativ pe care l-a organizat în atât la Belgrad, cât și la Zadar, în Croația. La ultima dintre cele două locații s-a spart petrecerea după ce Grigor Dimitrov a anunțat că a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. La doar câteva ore distanță, și Borna Coric a făcut același anunț.
Novak Djokovic a revenit la Belgrad și a făcut testul de îndată, iar veștile nu au fost deloc grozave. Marți, marele campion sârb a emis un comunicat în care transmitea lumii întregi că s-a infectat cu coronavirus, iar de atunci, lumea tenisului s-a împărțit în două tabere: critici și susținători ai lui Novak Djokovic. Totuși, Nole nu lasă socotelile neîncheiate și le răspunde criticilor.

Novak Djokovic, mesaj după atacurile dure la adresa sa

Tenis
Australienii nu sunt pregătiți "să-l sacrifice" pe Novak Djokovic! Decizia organizatorilor AO2022
IERI LA 11:10
Marele campion născut la Belgrad a publicat pe contul personal de Instagram un citat al patriarhului Pavle (întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Sârbe în perioada 1990-2009): “Bărcile nu se scufundă din cauza apei care le înconjoară, ci doar din cauza apei care intră în ele. Nu lăsa nimic din jur să te tragă în jos”.
Începând de duminică (n.r. 21 iunie), atunci când lista a fost deschisă de Grigor Dimitrov, numărul cazurilor pozitive a tot crescut. Lui Dimitrov i-au urmat Borna Coric, Marko Paniki (antrenorul de fitness al lui Nole), Kristijan Groh (antrenorul lui Grigor), Viktor Troicki și soția gravidă a acestuia. Lista a fost completată de Novak Djokovic și de Jelena, soția acestuia. Au scăpat Alexander Zverev, Marin Cilic, Andrey Rublev și Dominic Thiem, aceștia confirmând testele negative pentru COVID-19.
Tenis
Novak Djokovic nu poate participa nevaccinat la Australian Open! Mesaj fără echivoc din Melbourne
20/10/2021 LA 09:50
Tenis
Simona Halep și-a aflat adversara din optimi, de la Moscova
20/10/2021 LA 05:13