Tenis

Novak Djokovic le răspunde criticilor! Mesajul campionului sârb după atacurile dure la adresa sa

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Novak Djokovic le răspunde criticilor

Credit imagine: Getty Images

DeIrina Aldea
28/06/2020 la 14:06

Novak Djokovic a fost pus la zid după ce au apărut cazuri de infectare cu coronavirus la turneul organizat de el, Adria Tour. Sârbul ripostează și le răspunde criticilor printr-un mesaj subtil.

Infectările cu coronavirus de la Adria Tour au adus cu sine o mulțime de critici la adresa lui Novak Djokovic. Liderul mondial din ATP şi-a pus lumea tenisului în cap, după turneul demonstrativ pe care l-a organizat în atât la Belgrad, cât și la Zadar, în Croația. La ultima dintre cele două locații s-a spart petrecerea după ce Grigor Dimitrov a anunțat că a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. La doar câteva ore distanță, și Borna Coric a făcut același anunț.

Novak Djokovic a revenit la Belgrad și a făcut testul de îndată, iar veștile nu au fost deloc grozave. Marți, marele campion sârb a emis un comunicat în care transmitea lumii întregi că s-a infectat cu coronavirus, iar de atunci, lumea tenisului s-a împărțit în două tabere: critici și susținători ai lui Novak Djokovic. Totuși, Nole nu lasă socotelile neîncheiate și le răspunde criticilor.

Tenis

Ironicul Nick Kyrgios, lecții pentru Djokovic, Thiem, Zverev și Becker: "Vreo întrebare, băieți?"

IERI LA 11:20

Novak Djokovic, mesaj după atacurile dure la adresa sa

Marele campion născut la Belgrad a publicat pe contul personal de Instagram un citat al patriarhului Pavle (întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Sârbe în perioada 1990-2009): “Bărcile nu se scufundă din cauza apei care le înconjoară, ci doar din cauza apei care intră în ele. Nu lăsa nimic din jur să te tragă în jos”.

Începând de duminică (n.r. 21 iunie), atunci când lista a fost deschisă de Grigor Dimitrov, numărul cazurilor pozitive a tot crescut. Lui Dimitrov i-au urmat Borna Coric, Marko Paniki (antrenorul de fitness al lui Nole), Kristijan Groh (antrenorul lui Grigor), Viktor Troicki și soția gravidă a acestuia. Lista a fost completată de Novak Djokovic și de Jelena, soția acestuia. Au scăpat Alexander Zverev, Marin Cilic, Andrey Rublev și Dominic Thiem, aceștia confirmând testele negative pentru COVID-19.

Tenis

De ce a refuzat Simona Halep dansul cu Djokovic la Wimbledon! Motivul invocat de campioana noastră

08/07/2020 LA 13:13
Tenis

Cum e să fii antrenorul lui Federer & Djokovic: Edberg și Becker povestesc experiențele lor pe teren

08/07/2020 LA 11:53
Subiecte asemănătoare
TenisNovak Djokovic
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol