Jucătoarea canadiană de tenis Bianca Andreescu spune că și-ar dori să demareze o inițiativă împreună cu Novak Djokovic în ceea ce privește sănătatea mintală. După o pauză de șase luni, Andreescu a revenit pe teren în luna aprilie și a recunoscut că uneori s-a confruntat cu probleme psihice, mai ales atunci când a murit bunica ei.
"Cred că ar fi bine dacă ar exista o inițiativă pentru sănătatea mintală și în tenisul masculin. Știu că Novak Djokovic vorbește mult despre sănătatea mintală, am ascultat multe dintre interviurile sale. Am vorbit puțin cu el, dar nu despre asta, mai degrabă ne-am salutat de câteva ori și am avut conversații scurte - a fost grozav, am fost mai mult ca o majoretă pe lângă el", a spus campioana de la US Open 2019.
CITEȘTE ȘI:
Tenis
Andy Roddick știe cine e jucătorul care se poate compara cu Federer, Nadal & Djokovic: "E singurul"
ACUM O ZI

Bianca Andreescu și-a schimbat stilul de viață datorită lui Novak Djokovic

Sportiva de origine română a transmis de asemenea că i-ar plăcea să lucreze cu Djokovic în viitor: "I-am citit cartea (Serve to Win) și nu mănânc gluten datorită ei. Îi mulțumesc pentru asta, dar nu atât de mult, deoarece glutenul este atât de bun și îmi lipsește foarte mult", a adăugat Andreescu zâmbind: "Viața mea s-a schimbat în bine de atunci. Sper să pot vorbi mai mult cu el despre sănătatea mintală, să văd ce idei avem noi, ca să putem începe ceva".
Andreescu are 22 de ani, a ajuns pe locul patru în lume, dar a avut și probleme cu accidentările, astfel că acum se află pe locul 51.În 2022, Andreescu a jucat 19 meciuri, înregistrând 12 victorii și două înfrângeri. Ultimul turneu la care a jucat a fost Wimbledon 2022, Grand Slam unde a fost eliminată în turul al doilea de Elena Rybakina, cea care avea să câștige turneul de la All England Club. Acum, Bianca se pregătește pentru turneul de 1000 de puncte de la Toronto.
Tenis
OFICIAL | Novak Djokovic, OUT și de la Cincinnati, după Montreal! Situație imposibilă pentru sârb
IERI LA 16:31
Tenis
SUA: "Nevaccinații, tratați ca vaccinații!" Ce se întâmplă cu Novak Djokovic înainte de US Open
IERI LA 15:06