Câștigător a 17 titluri de Grand Slam, Novak Djokovic a surprins pe toată lumea pe rețelele de socializare după ce a apărut într-un videoclip în care se afla pe străzile din Belgrad, orașul lui natal, jucând tenis nestingherit alături de câțiva copii. Videoclipul a devenit viral în doar câteva minute.
Fără linii trasate sau fileu, Nole le-a făcut copiilor prezenți în cartier o surpriză pe care nu o vor uita niciodată. Aceștia din urmă au avut șansa de a schimba câteva mingi cu unul dintre cei mai mari jucători de tenis din istorie și nu au fost deloc intimidați de prezența liderului mondial din ATP pe terenul improvizat.
Roland Garros
Roland Garros LIVEBLOG | Încep optimile de finală! Cele mai importante dueluri ale zilei
ACUM O ORĂ

Novak Djokovic, spectacol pe străzile din Belgrad

A fost totul spontan, a fost pentru prima dată când am văzut pe cineva jucând tenis în cartier. Am văzut pe cineva înregistrând momentul, dar nu știam că e acolo, lângă noi. Am trasat câteva linii și le-am promis că ținem cont de un fileu imaginar. Acestea sunt momentele pentru care trăiesc, când mi se umple inima de fericire.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
Roland Garros LIVEBLOG | S-au terminat toate meciurile din turul 3! Cum arată tablourile optimilor
IERI LA 07:03
Roland Garros
Novak Djokovic e în optimi la Roland Garros! Sârbul a trecut de Bedene și-l așteaptă un super-duel
IERI LA 15:05