Câștigător a 17 titluri de Grand Slam, Novak Djokovic a surprins pe toată lumea pe rețelele de socializare după ce a apărut într-un videoclip în care se afla pe străzile din Belgrad, orașul lui natal, jucând tenis nestingherit alături de câțiva copii. Videoclipul a devenit viral în doar câteva minute.
Fără linii trasate sau fileu, Nole le-a făcut copiilor prezenți în cartier o surpriză pe care nu o vor uita niciodată. Aceștia din urmă au avut șansa de a schimba câteva mingi cu unul dintre cei mai mari jucători de tenis din istorie și nu au fost deloc intimidați de prezența liderului mondial din ATP pe terenul improvizat.
US Open
De ce nu a reușit Djokovic "Calendar Grand Slam": "Participarea la Jocurile Olimpice, o mare eroare"
ACUM 19 ORE

Novak Djokovic, spectacol pe străzile din Belgrad

A fost totul spontan, a fost pentru prima dată când am văzut pe cineva jucând tenis în cartier. Am văzut pe cineva înregistrând momentul, dar nu știam că e acolo, lângă noi. Am trasat câteva linii și le-am promis că ținem cont de un fileu imaginar. Acestea sunt momentele pentru care trăiesc, când mi se umple inima de fericire.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
2021, anul lui Novak Djokovic! Sârbul e doar al 5-lea jucător din istorie care reușește asta
IERI LA 16:04
Tenis
Nadal: "Trec printr-un proces complicat, dureros, dar am în minte un singur lucru"
22/09/2021 LA 08:58