Statele Unite impun ca persoanele să prezinte o dovadă de vaccinare pentru a intra în ţară, iar jucătorul sârb, recentul câştigător de la Wimbledon, ar urma să rateze turneul newyorkez programat în perioada 29 august-11 septembrie.
În ianuarie 2022, "Djoko" a fost expulzat din Australia unde urma să joace la Australian Open, după o bătălie judiciară privind statutul său vaccinal.
"Fie guvernul canadian va schimba regulile privind vaccinarea, fie Djokovic se va vaccina. Dar nu cred că cele două scenarii sunt realiste", a explicat directorul turneului Masters de la Montreal, Eugene Lepierre.
Tenis
Slăbiciunea lui Alcaraz: italienii. Cum l-au transformat eșecurile din 2022 pe spaniol
ACUM 5 ORE
Germanul Oscar Otte s-a retras şi el, în timp ce britanicul Andy Murray, triplu câştigător al turneului, care încearcă o revenire la nivelul său după accidentări grave, a primit un wildcard, joi, la fel ca belgianul David Goffin şi canadienii Vasek Pospisil şi Alexis Galarneau.
Sursa: Agerpres
În proporție de 99% Djokovic va rata, așadar, și US Open, fiind aproape imposibil de crezut că Guvernul din SUA va face o excepție în privința regulilor de intrare în țară pentru cineva. În aceste condiții, marii favoriți la ultimul turneu de Grand Slam al anului vor fi Rafael Nadal și Daniil Medvedev, adică exact finaliștii de la Australian Open 2021.
Turneul de la Flushing Meadows se va disputa în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
National Bank Open
Simona Halep a aflat când va debuta la Toronto! Anunțul făcut de organizatorii Rogers Cup
ACUM 6 ORE
Tenis
Ana Bogdan: "Nu am mai trăit niciodată asemenea senzații până acum! "
ACUM 7 ORE