După Grigor Dimitrov, Borna Coric și Vicktor Troicki, și Novak Djokovic a fost confirmat pozitiv pentru coronavirus. Rezultatul testului a venit marți, la mai bine de 40 de ore de când Grigor Dimitrov a anunțat pe rețelele de socializare că a luat contact cu virusul. După o serie de reacții dure la adresa lui Djokovic, a venit și rândul primului lider mondial din ATP să ia atitudine și să-l atace pe marele campion sârb, câștigător a 17 titluri de Grand Slam.
La mai bine de 24 de ore după anunțul lui Novak Djokovic, Ilie Năstase a ieșit în spațiul public cu un atac la adresa liderului mondial sârb, spunând că turneul organizat de el nu a venit de fapt în sprijinul nimănui și-l acuză pe Nole că știa dinainte care erau riscurile organizării unui turneu în plină pandemie de coronavirus.

Ilie Năstase, critic la adresa lui Novak Djokovic

Tenis
Un tenismen din noua generație i-a pus gând rău lui Novak Djokovic! "El e jucătorul de bătut"
ACUM 15 ORE
Știa că e un risc când au fost atâția spectatori acolo. Acum cred că s-a potolit. Când toți ceilalți în lume sunt nebuni și el e deștept, uite că a pățit-o. Nu-i doresc nimănui să pățească ceva, dar dacă iei o astfel de inițiativă trebuie să ți-o asumi până la capăt. Dacă toată lumea păstrează regulile și e adevărat ce se spune că virusul e foarte periculos, atunci trebuie să respectăm. Dar dacă nu vrei să respecți, trebuie să plătești. Ce-i trebuia lui Djokovic acest turneu? Nu avea bani? Nu putea să joace el singur cu un alt băiat? Turneul ăsta n-a folosit la nimeni, mai ales că nu era ceva oficial - Ilie Năstase, pentru Newsweek România
Șase persoane au fost infectate cu Covid-19 la Adria Tour, printre care se numără și Novak Djokovic, dar și alți tenismeni: Grigor Dimitrov, Borna Coric și Viktor Troicki. Preparatorul fizic al lui Djokovic, Marko Paniki, şi antrenorul lui Dimitrov, Kristijan Groh, au fost și ei printre cei testaţi pozitiv la noul coronavirus.

Novak Djokovic, infectat cu COVID-19

Rezultatul testului lui Novak Djokovic a venit marți, la mai bine de 40 de ore de când Grigor Dimitrov a anunțat pe rețelele de socializare că a luat contact cu virusul. Este importat de precizat faptul că liderul mondial din ATP nu prezintă simptome, iar toți membrii familiei Djokovic au efectuat testul. Soția lui Nole, Jelena, este și ea confirmată pozitiv cu COVID-19, în timp ce copiii lor, Stefan și Tara, au rezultate negative.
Imediat ce am ajuns în Belgrad am fost să ne testăm. Rezultatul meu este pozitiv, la fel și al Jelenei. Copiii nu au virusul. Tot ce am făcut în ultima lună am făcut din dragoste și cu cele mai bune intenții. Turneul nostru a fost organizat cu scopul de a uni și de a împărtăși un mesaj de solidaritate și compasiune în regiune. Am dorit să le ofer jucătorilor o șansă să participe într-o competiție în contextul acesta în care toate turneele sunt oprite din cauza pandemiei de coronavirus. Totul s-a născut dintr-o idee filantropică, să direcționăm toți banii celor aflați în nevoie. Am organizat acest turneu când virusul și-a pierdut din putere. Din păcate, virusul este încă prezent și ne confrutăm cu o nouă realitate. Îmi pare foarte rău pentru fiecare persoană în parte care a luat acest virus. Sper să nu li se complice situația de sănătate și toată lumea să fie bine. Voi rămâne în izolare în următoarele 14 zile și voi repeta testul - Novak Djokovic
Australian Open
Motivul pentru care jucătorii ce excelează la serviciu vor fi avantajați la Australian Open 2023
ACUM 19 ORE
Tenis
Novak Djokovic, considerat favorit cert la Australian Open 2023! "E cel mai bun și merită"
06/12/2022 LA 11:43