În acel moment, Nole, care era și campionul en-titre la Flushing Meadows, a decis să se retragă și să nu forțeze, evitând o accidentare și mai aspră. În săptămânile care au urmat, campionul sârb s-a întors în țara natală pentru diferite activități alături de familie și pentru fundația care-i poartă numele, dar și pentru a-și odihni umărul în vederea finalului de sezon.

Novak Djokovic va reveni pe terenul de tenis la Tokyo

Zilele trecute, Novak spunea că nu este sigur de participarea lui la Tokyo. "Mă antrenez fără dureri de două zile, ceea ce mă face optimist că îmi voi respecta calendarul. Azi, mâine voi decide dacă o să joc la Tokyo, dar mai sigur este că o să o fac la Shanghai (n.r. - din 7 octombrie)", a spus sârbul, potrivit express.co.uk.
Australian Open
Ora de start la meciul Simona Halep – Magdalena Frech, în primul tur la Australian Open 2022
ACUM 16 MINUTE
Ulterior, Novak le-a spus jurnaliștilor aflați la Belgrad că semnele sunt bune în vederea următoarelor competiții din calendarul competițional. Umărul arată semne încurajatoare. Planul meu este să joc la Tokyo, am șanse bune să o fac, iar următoarele două zile vor fi cruciale pentru mine, să văd cum progresează recuperarea. Cel mai important lucru este să fiu la nivel maxim la antrenament. În ultimele două sau trei săptămâni, echipa mea m-a pus în situația de a fi capabil să joc mai multe turnee în mod consecutiv. Tokyo și Shanghai sunt obiectivele mele, dar totul stă în mâinile lui Dumnezeu, tot scenariul. Nu știu cu exactitate ce voi face, dar până acum, totul arată grozav din perspectiva mea”
Australian Open
Australienii continuă să ia măsuri împotriva lui Djokovic! Anunțul ministrului afacerilor interne
ACUM 2 ORE
Australian Open
Vis spulberat pentru jucătorul care l-ar fi înfruntat luni pe Djokovic: "Acum nu mai are sens"
ACUM 5 ORE