Novak Djokovic, jucător cu 20 de titluri de Grand Slam în palmares, riscă să fie exclus de la US Open în acest an, pe fondul opoziției sale permanente față de vaccinul Covid-19.
Fostul lider mondial a avut aceeași poveste la Australia Open. El a fost interzis cu o zi înainte ca turneul de la Melbourne Park să înceapă în ianuarie, după ce ministrul imigrației Alex Hawke și-a folosit puterile pentru a-i anula viza.

Novak Djokovic se confruntă cu o posibilă interdicție și la US Open!

Wimbledon
Djokovic nu a dat mâna cu arbitrul, după victoria cu Kecmanovic de la Wimbledon! Explicația sârbului
ACUM 7 MINUTE
Publicația britanică The Telegraph susține că sârbul are în față același scenariu și pentru Flushing Meadows, ultimul turneu de Grand Slam, programat în perioada august – septembrie.
Imigrația din SUA a renunțat săptămâna trecută la cerința ca toți pasagerii care sosesc să prezinte un test Covid negativ înainte de a se îmbarca într-un avion, dar a menținut necesitatea ca dovada vaccinării să fie prezentată la sosire.
După momentul Australian Open 2022, Djokovic a declarat că va refuza să joace la viitoarele Grand Slam-uri dacă trebuie să se vaccineze împotriva Covid-19.
Jucătorul în vârstă de 35 de ani a pierdut de curând șefia în ierarhia mondială ATP, după ce a fost eliminat de Rafael Nadal în sferturile de finală la Roland Garros. Nole se pregătește acum să-și apere titlul la Wimbledon, turneu care va debuta pe 27 iunie și care va fi transmis în direct de Eurosport.
Dacă Nole nu ar putea participa în prezent la US Open, în schimb, jucătorii ruși și bieloruși vor fi acceptați să intre în competiții la New York. USTA vrea să evite aplicarea interdicțiilor din motive politice.
Wimbledon
Novak Djokovic i-a pus la zid pe șefii de la Wimbledon: "Nu pot să accept niciodată asta"
ACUM 2 ORE
Wimbledon
Rezumatul meciului Novak Djokovic - Miomir Kecmanovic
ACUM 2 ORE