Cei mai titrați jucători de tenis din istorie au mari bătăi de cap din cauza programului pus la cale de ATP la reluarea competițiilor. Dacă Federer a anunțat că nu va mai evolua în 2020 din cauza a două intervenții chirurgicale la genunchi, pentru Nadal și Djokovic, lucrurile sunt complet incerte. Totuși, toate indiciile și declarațiile din ultima vreme arată că marele campion iberic nu va face deplasarea la New York pentru a participa la US Open.
De partea cealaltă, Novak Djokovic, care a anunțat inițial că nu este încântat deloc de planul organizatorilor americani, se gândește acum să facă totuși deplasarea și să se lupte pentru a cuceri cel de-al 18-lea lui titlu de Grand Slam din carieră. Sârbul este de asemenea sfătuit să meargă la Flushing Meadows, asta dacă vrea să devină la un moment dat cel mai titrat jucător de tenis din istorie și să-l întreacă pe Federer, care deține 20 de titluri majore.

Novak Djokovic, sfătuit să joace cu orice preț la US Open

Australian Open
L-a dat Srdjan Djokovic de gol pe Nole? Ce a spus despre participarea la Australian Open 2022
IERI LA 18:47
Chris Evert, primul lider mondial din WTA și câștigătoare a 18 titluri de Grand Slam, îi recomandă lui Novak Djokovic să meargă în Statele Unite ale Americii și să-și încerce norocul pe hard-ul de la Flushing Meadows: “Nu știu de ce Nadal ar risca să se accidenteze venind la New York când poate să stea liniștit în Europa și să se antreneze pe zgură. Pentru Djokovic, lucrurile sunt total diferite. Dacă vrei să fii jucătorul cu cele mai multe Grand Slam-uri și vezi că Federer și Nadal nu merg acolo, atunci nu ai de ales, trebuie să mergi și să joci. Nu e interesul tău să mergi, să joci și să câștigi?”, a spus Evert.
Novak Djokovic a reluat antrenamentele după ce a fost infectat cu coronavirus, iar acum așteaptă să vadă cum evolează situația pandemieie de coronavirus în Statele Unite ale Americii și care va fi planul final al organizatorilor privind protocolul de carantinare la sosirea în New York, dar și la revenirea în Europa, pentru că sârbul nu vrea să rateze o bună parte din sezonul de zgură.
Tenis
Boris Becker, vehement cu Novak Djokovic: "Dacă vrea să participe la turnee, să respecte regulile!"
26/11/2021 LA 14:54
Tenis
"Federer, Nadal și Djokovic nu sunt de neînlocuit!" Medvedev promite show de la noua generație
26/11/2021 LA 12:13