Novak Djokovic nu a avut noroc la tragerea la sorți de la Monte Carlo și a avut parte de un adversar puternic încă de la primul meci disputat la Monaco. Jannik Sinner traversa o formă excelentă, italianul jucând în urmă cu mai bine de o săptămână prima sa finală de Masters din carieră, la Miami. De altfel, Djokovic a admis de curând că Sinner va deveni un mare campion, dar italianul a arătat în turul al doilea la Monte Carlo că încă nu este capabil să lupte de la egal cu cei mai buni jucători din circuit.
Novak Djokovic a știut exact cum să abordeze partida cu Jannik Sinner și nu a întâmpinat probleme prea mari. Marele campion sârba trecut cu ușurință de italian, în minimum de seturi, scor 6-4, 6-2, turneu Masters pe care l-a câștigat în două rânduri (2013 și 2015).Djokovic și Sinner nu se mai întâlniseră până la Monte Carlo în circuitul ATP. Italianul a primit după meci câteva sfaturi prețioase de la sârb.

Jannik Sinner a primit sfaturi prețioase de la Novak Djokovic

Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
IERI LA 20:44
Antrenorul lui Jannik Sinner, Riccardo Piatti, a dezvăluit că l-a întrebat pe liderul mondial din ATP, Novak Djokovic, ce sfat i-ar da pentru a îmbunătăți jocul elevului lui după întâlnirea de la Monte Carlo. Piatti, care a lucrat în trecut cu Djokovic, pe când sârbul avea vârsta pe care italianul o are acum, a spus că a profitat de șansă și l-a întrebat pe Nole ce crede despre jocul lui Sinner.
"Am o relație foarte bună cu Djokovic și după meciul lor de la Monte Carlo am fost la el și l-am întrebat cum l-a simțit el pe Jannik pe teren. Mi-a oferit 3-4 opinii despre jocul lui Jannik. Am vorbit cu Sinner și i-am spus ce am vorbit cu Novak. În ziua următoare a plecat de îndată la antrenament să încerce", a spus reputatul antrenor italian.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Clasamentul turneelor mari câștigate în ATP, actualizat. Diferența dintre Djokovic, Nadal și Federer
16/05/2022 LA 16:51
Tenis
Novak Djokovic le-a răspuns rușilor care l-au rugat să boicoteze Wimbledon-ul! Mesajul lui Nole
16/05/2022 LA 16:11