Liderul mondial din ATP, Novak Djokovic, a zburat de la Indian Wells direct la Marbella, în Spania, în contextul dificil creat de pandemia de coronavirus. Marele campion sârb este însoțit în Spania de familie și așteaptă acum ca situația de criză să se diminueze. Nole a plecat din Statele Unite ale Americii cu un zbor spre Germania, acolo unde s-a despărțit de echipa lui și a plecat spre Costa del Sol.
Sunt timpuri dificile pentru toată lumea. Mă rog ca totul să fie bine. Vă rog să stăm cu toții în casă în carantină și să-i ajutăm pe medicii din prima linie să aibă grijă de cei infectați și cei aflați la nevoie. Haideți să nu-i încărcăm în aceste momente critice mai mult decât sunt deja. Totul ține acum de perspectivă. Rareori ajungem să ne oprim și să contemplăm viața noastră. Devenim dependenți de această idee că întotdeauna trebuie să fim în altă parte și să facem ceva productiv. Nu putem fi sănătoși dacă lumea nu e sănătoasă. Acum este timpul nostru să fim împreună și uniți. Haideți să petrecem timp alături de familie, să ne bucurăm de lucrurile mici ale vieții. Să încercăm să râdem, să iubim, să ne rugăm, medităm, mâncăm sănătos, ascultăm muzică, cântăm, dansăm, citim, scriem, facem exerciții fizice, ne odihnim, să ne antrenăm creierele să se gândească la lucruri frumoase. Este o oportunitate grozavă să facem asta. Să stăm acasă nu înseamnă doar că încetinim virusul din răspândire, dar ne vom da o șansă să trăim anumite emoții pe care de obicei le ignorăm. Trăim cu toții în aceeași lume. Vă rog să tratați lumea și natura așa cum vă tratați pe voi. Dumnezeu să ne ajute. Vom fi mai puternici și mai uniți, sunt sigur! | Novak Djokovic
Roland-Garros
Moment adorabil la Roland Garros. Cum a fost surprins Rafael Nadal după interviul cu Marion Bartoli
ACUM 9 ORE
Rafael Nadal este și el în Spania, la Mallorca. Ibericul a transmis de curând că este alături de familie la Porto Cristo și își ține ocupată mintea cu exerciții fizice.
În primul rând, aș vrea să îmi cer scuze, pentru că nu am mai postat o lungă perioadă de timp. Acestea sunt vremuri foarte grele pentru toată lumea, iar situația este copleșitoare pentru noi toți. Vreau să le mulțumesc doctorilor, asistenților și personalului din sănătate care ne protejează.Aș mai vrea să mulțumesc polițiștilor, Gărzii Civile, Armatei, precum și celorlalți care ne fac să ne simțim mai siguri că o să trecem cu bine peste această perioadă. Ei se află în prima linie și riscă să fie infectați, astăzi ei sunt eroii noștri. Vreau să-mi exprim admirația pentru toți. Vă mulțumesc foarte mult! | Rafael Nadal
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
Toni Nadal, între Auger-Aliassime și Rafa! Ce va face la super-duelul din optimile Roland Garros
ACUM 9 ORE
Roland Garros
"Nadal vs. Nadal" în optimi la Roland Garros! Rafa a trecut fără emoții de Van De Zandschulp
ACUM 10 ORE