Novak Djokovic, câștigător anul acesta la Australian Open după ce a trecut în semifinale de Roger Federer, s-a declarat surprins de vestea referitoare la operația la genunchi efectuată de marele campion elvețian. Sârbul și-a exprimat dorința ca al lui rival să revină cât mai repede în circuitul masculin de tenis.
Roger Federer a anunțat în urmă cu câteva zile că va rata mai multe competiții importante anul acesta, printre care și Roland Garros, după intervenția chirurgicală efectuată săptămâna trecută în țara natală. El a acuzat probleme la genunchi în timpul primului turneu major al anului, acol0 unde a fost eliminat în penultimul act de Djokovic, care a cucerit ulterior trofeul.

Novak Djokovic, surprins de operația lui Federer

Roland Garros
Halep și Mouratoglou, vedetele unui super-reportaj CNN, înainte de Roland Garros
ACUM O ORĂ
Am fost surprins, să fiu sincer. Ştiam că s-a confruntat cu o accidentare la Australian Open, însă nimeni nu a ştiut cu adevărat despre ce este vorba. Nu îmi place să văd pe nimeni supunându-se unei operaţii. Am trecut prin asta o dată şi speră să fie pentru ultima oară în viaţa mea. Roger este Roger, iar tenisul are nevoie de el.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Open Parc Auvergne-Rhône-Alpes Lyon
Cameron Norrie a câștigat turneul de la Lyon
ACUM 2 ORE
Roland Garros
Cine e Nastasja Schunk, noua adversară a Simonei Halep din primul tur la Roland Garros
ACUM 3 ORE