Pe 23 iunie, Novak Djokovic a efectuat testul pentru coronavirus și a aflat că are coronavirus, iar de curând l-a făcut și pe al doilea pentru a se asigura că virusul nu mai este prezent. Atât el, cât și soția lui, Jelena Djokovic, au ieșit de această data negativi. În orice caz, ambii au fost asimptomatici.
Cei doi s-au îmbolnăvit la Adria Tour, turneu organizat de Novak Djokovic la Belgrad și Zadar. Primul care a fost testat pozitiv la aces eveniment a fost chiar colegul de circuit, Grigor Dimitrov. Apoi, și Borna Coric a fost testat pozitiv cu coronavirus. Este importat de precizat faptul că toți membrii familiei Djokovic au efectuat testul. Soția lui Nole, Jelena, a fost și ea confirmată pozitiv cu COVID-19, în timp ce copiii lor, Stefan și Tara, au rezultate negative.
Tenis
Veste teribilă pentru Novak Djokovic! 2022 se anunţă cel mai greu an al carierei
ACUM 4 ORE

Comunicatul lui Novak Djokovic după ce a fost testat pozitiv

Imediat ce am ajuns în Belgrad am fost să ne testăm. Rezultatul meu este pozitiv, la fel și al Jelenei. Copiii nu au virusul. Tot ce am făcut în ultima lună am făcut din dragoste și cu cele mai bune intenții. Turneul nostru a fost organizat cu scopul de a uni și de a împărtăși un mesaj de solidaritate și compasiune în regiune. Am dorit să le ofer jucătorilor o șansă să participe într-o competiție în contextul acesta în care toate turneele sunt oprite din cauza pandemiei de coronavirus. Totul s-a născut dintr-o idee filantropică, să direcționăm toți banii celor aflați în nevoie. Am organizat acest turneu când virusul și-a pierdut din putere. Din păcate, virusul este încă prezent și ne confrutăm cu o nouă realitate. Îmi pare foarte rău pentru fiecare persoană în parte care a luat acest virus. Sper să nu li se complice situația de sănătate și toată lumea să fie bine. Voi rămâne în izolare în următoarele 14 zile și voi repeta testul - Novak Djokovic
Tenis
McEnroe a dat verdictul! Cine crede că e vinovat în conflictul Djokovic - guvernul australian
ACUM 8 ORE
Australian Open
Jaqueline Cristian, prima victorie din carieră într-un turneu de Grand Slam
IERI LA 10:38