Organizatorii turneului de tenis de la Wimbledon vor permite participarea jucătorilor nevaccinaţi, astfel că sârbul Novak Djokovic, liderul mondial, va putea disputa al treilea turneu de Grand Slam al anului, transmite Agerpres. Tenismenul sârb este campion en-titre la turneul major de la All England Club.
Jucătorul sârb, care a reuşit în acest sezon să dispute doar trei turnee din cauza faptului că nu s-a vaccinat împotriva Covid-19, va putea astfel să-şi apere titlul cucerit anul trecut la All England Club, când a obţinut al 20-lea titlu de Grand Slam şi al şaselea la Wimbledon în faţa italianului Matteo Berrettini.
Tenis
Clasamentul turneelor mari câștigate în ATP, actualizat. Diferența dintre Djokovic, Nadal și Federer
ACUM 16 ORE
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic va putea participa la turneul de la Wimbledon în 2022

Organizatorii turneului au anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că turneul va fi liber de măsuri anticovid, dar au insistat asupra menţinerii interdicţiei pentru jucătorii ruşi şi belaruşi. Ediţia din 2022 a turneului va fi prima care nu va avea tradiţionala "Middle Sunday", ziua de odihnă pentru jucători, iar ca urmare a acestei decizii toate partidele din optimile de finală nu vor mai fi concentrate într-o singură zi, lunea, ci vor fi împărţite duminică şi luni.
Totodată, turneul de la Wimbledon se va alătura de la această ediţie restului grupului de turnee de Grand Slam prin introducerea unui tie-break de zece puncte la 6-6 în setul trei, în loc de tie-breakul normal care se juca la 12-12. Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 27 iunie – 10 iulie, în direct și în exclusivitate pe Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport Player.
Tenis
Novak Djokovic le-a răspuns rușilor care l-au rugat să boicoteze Wimbledon-ul! Mesajul lui Nole
ACUM 17 ORE
Roland Garros
Mouratoglou a dat verdictul! Care sunt cei 4 favoriți la câștigarea titlului de la Roland Garros
ACUM 19 ORE