Novak Djokovic se implică în rezolvarea problemei pe care o au în prezent jucătorii din partea inferioară a clasamentului, tenismenii care sunt cu adevărat afectați de criza provocată de pandemia de coronavirus. Din cauza acestei situații, ATP și WTA au decis să suspende circuitul până cel puțin pe 13 iulie.
Mulți dintre jucătorii de tenis mai slab clasați au decis să semneze o petiție prin care cer ajutor de la Federația Internațională de Tenis. Novak Djokovic este președintele consiliului jucătorilor, în timp ce Bruno Soares îi reprezintă în cadrul acestui consiliu pe jucătorii de dublu. Brazilianul a acordat curând un interviu pentru La Nacion în care a vorbit despre cât de mult se implică Djokovic în a-i ajuta pe jucătorii din partea inferioară a ierarhiei ATP.
Sunt foarte mulți jucători care au nevoie de un venit lunar. Sunt unii sportivi care-și permit să nu joace șase luni, dar mulți dintre tenismeni nu pot face asta. Este complciat. Analizăm posibilitățile pe care le avem acum. Este un subiect pe care nu l-am mai întâlnit până acum și este o problemă reală pentru atleții de pe locurile 150, 200, 300 sau 500, care nu au nicio șansă în aceste vremuri. Avem un grup de WhatsApp pe care discutăm această problemă. Djokovic, ca președinte, e foarte activ, e foarte responsabil. Și eu mă simt la fel pentru că-i reperezint pe jucătorii de dublu.
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
IERI LA 12:35

Novak Djokovic, lăudat de David Goffin pentru implicarea arătată

Un alt jucător care și-a arătat admirația pentru implicarea liderului mondial din ATP este belgianul David Goffin. El a acordat un interviu publicației din țara natală, "7 sur 7", în care a lăudat implicarea lui Novak Djokovic, dar și a canadianului Vasek Pospisil în cadrul consiliului ATP. “Cu toții dorim binele turneelor și al jucătorilor. Novak Djokovic si Vasek Pospisil ne reprezintă bine. Ei sunt cei mai implicați din vârful ierarhiei”. Sârbul se află acum în căutarea unei formule prin care ATP ar urma să-i răsplătească pe jucătorii mai slab clasați cu un venit lunar până ce totul va reveni la normal.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
18/05/2022 LA 20:44
Tenis
Clasamentul turneelor mari câștigate în ATP, actualizat. Diferența dintre Djokovic, Nadal și Federer
16/05/2022 LA 16:51