Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Horia Tecău și Kevin Krawietz s-au calificat în finala turneului de la Halle, a treia din 2021

Bianca Dumitru

Publicat 18/06/2021 la 21:40 GMT+3

Horia Tecău și Kevin Krawietz au obținut astăzi calificarea în finala turneului ATP 500 de la Halle.

Horia Tecău & Kevin Krawietz

Credit imagine: Getty Images

Horia Tecău și partenerul său de dublu, germanul Kevin Krawietz, s-au calificat în această după-amiază în finala turneului ATP 500 pe iarbă de la Halle, după ce au trecut în două seturi de perechea Sander Gille și Joran Vliegen. Tecău și Krawietz i-au învins pe belgienii care erau capi de serie numărul 6 în 68 de minute, cu scorul de 7-6 (6), 7-5.
În ultimul act al turneului de la Halle, perechea româno-germană se va duela cu învingătorii din semifinala în care se înfruntă Tim Puetz și Michael Venus cu Felix Auger-Aliassime și Hubert Kurkacz, programată sâmbătă, de la ora 17:00.
Finala turneului ATP 500 pe iarbă de la Halle va fi cea de-a treia pe care o vor disputa în 2021 Tecău și Krawietz. Cei doi au mai ajuns în acest an în finalele turneelor de la Rotterdam și Barcelona, nereușind să se impună în niciuna dintre ele.

Tecău și Krawietz, împreună la Wimbledon

Horia Tecău va face pereche cu Kevin Krawietz și la Wimbledon. Românul a declarat, potrivit GSP, că se simte bine alături de partenerul său, cu care și-ar dori să ajungă până la Turneul Campionilor.
"Mă simt perfect cu Krawietz, discutăm mult, analizăm meciurile. Ce a mers, ce nu, ce trebuie să îmbunătățim. Este alegerea lui dacă vrea să continuăm și după Halle și Wimbledon, turneele pe iarbă la care oricum vom fi împreună. Și funcție de rezultate, să țintim către calificarea la Turneul Campionilor de la Torino, acolo unde avem șanse reale să ne calificăm", a spus Tecău.
Al treilea Grand Slam al anului, Wimbledon, este programat în perioada 28 iunie - 11 iulie, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo