Horia Tecău și partenerul său de dublu, germanul Kevin Krawietz, s-au calificat în această după-amiază în finala turneului ATP 500 pe iarbă de la Halle, după ce au trecut în două seturi de perechea Sander Gille și Joran Vliegen. Tecău și Krawietz i-au învins pe belgienii care erau capi de serie numărul 6 în 68 de minute, cu scorul de 7-6 (6), 7-5.
În ultimul act al turneului de la Halle, perechea româno-germană se va duela cu învingătorii din semifinala în care se înfruntă Tim Puetz și Michael Venus cu Felix Auger-Aliassime și Hubert Kurkacz, programată sâmbătă, de la ora 17:00.
Finala turneului ATP 500 pe iarbă de la Halle va fi cea de-a treia pe care o vor disputa în 2021 Tecău și Krawietz. Cei doi au mai ajuns în acest an în finalele turneelor de la Rotterdam și Barcelona, nereușind să se impună în niciuna dintre ele.
Tenis
Ce i-au transmis Simona Halep și Raluca Olaru lui Horia Tecău după retragerea din tenis
19/11/2021 LA 12:16

Tecău și Krawietz, împreună la Wimbledon

Horia Tecău va face pereche cu Kevin Krawietz și la Wimbledon. Românul a declarat, potrivit GSP, că se simte bine alături de partenerul său, cu care și-ar dori să ajungă până la Turneul Campionilor.
"Mă simt perfect cu Krawietz, discutăm mult, analizăm meciurile. Ce a mers, ce nu, ce trebuie să îmbunătățim. Este alegerea lui dacă vrea să continuăm și după Halle și Wimbledon, turneele pe iarbă la care oricum vom fi împreună. Și funcție de rezultate, să țintim către calificarea la Turneul Campionilor de la Torino, acolo unde avem șanse reale să ne calificăm", a spus Tecău.
Al treilea Grand Slam al anului, Wimbledon, este programat în perioada 28 iunie - 11 iulie, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Tenis
Simona Halep a primit premiul pentru cea mai bună jucătoare de tenis din România
28/12/2019 LA 07:58
Tenis
Horia Tecău, despre participarea la Jocurile Olimpice: "Nu știu cu cine voi face echipă"
13/12/2019 LA 09:04