În vârstă de 29 de ani, sportivul nostru susține că a raportat imediat încercarea de trucare a meciului. Copil consideră că jucătorii care se pretează la astfel de lucruri ”nu au caracter”.
”O singură dată am avut o ofertă, am și raportat imediat, de atunci nu mi-a mai zis nimeni niciodată. Mi se pare un lucru foarte aiurea, dacă tu ca sportiv faci lucrul acesta. Zbor până în Australia, să mă duc acolo să mă las bătut... mi se pare că nu mai ai caracter. Eu, după fiecare meci, primesc înjurături, blesteme și așa mai departe. Nu mă gândesc la bani, mă gândesc să am rezultate și să ajung cât mai sus”, a spus Marius Copil la podcast-ul ”Ziua din Noapte”, găzduit de canalul de youtube ”First TV Official”.

Marius Copil, bucuros că poate petrece timp alături de fiul lui, Arthur

Australian Open
Naomi Osaka nu este dezamăgită după eliminarea de la Australian Open: "Nu sunt Dumnezeu"
ACUM 2 ORE
Marius a declarat, de asemenea, că această pauză a venit la fix pentru el deoarece are mai mult timp să petreacă alături de fiul lui, Arthur. În plus, Copil se bucură și pentru faptul că pauza s-a produs într-un moment în care era iețit din formă.
"Cred că tot ce se întâmplă a venit la momentul perfect pentru mine pentru că-mi permite să petrec timp cu fiul meu. Îl pot vedea cum crește puțin, ceea ce n-aș fi putut face dacă mergeam la turnee și mă antrenam 6-7 ore pe zi. În plus, nu jucam bine în ultima parte a sezonului trecut și nu am început acest an încrezător. Per total, această pauză a venit la momentul perfect pentru mine. Cu siguranță nu mă pot plânge, chiar dacă înțeleg că nu este un momet bun pentru fani și pentru toată lumea implicată în tenis. Sper ca acest virus să se oprească în curând totuși și să revenim la viețile noastre", a afirmat Copil pentru SportFace.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Mannarino - Karatsev - Australian Open
ACUM 2 ORE