Prima rachetă a Marii Britanii, Emma Răducanu, a dezvăluit că nu mai are unghii la picioare, însă nu se așteaptă ca această problemă să o afecteze în acest weekend și este pregătită să-și lase amprenta pe zgură, suprafață pe care nu am văzut-o încă evoluând la cel mai înalt nivel. Emma Răducanu va debuta în acest weekend pentru Marea Britanie în Billie Jean King Cup, dar fără unghiile de la picioare.
Numărul 12 mondial a dezvăluit această problemă neobișnuită înainte de confruntarea de calificare de la Praga, care le va avea față în față pe echipa căpitanului nejucător Anne Keothavong, și Cehia. Răducanu, în vârstă de 19 ani, a avut parte de un început de an 2022 afectat de accidentări, bășicile din palma dreaptă punându-i capăt devreme parcurusului de la Australian Open, în timp ce o problemă la șold i-a distrus speranțele la Guadalajara Open.
CITEȘTE ȘI:
Roland Garros
Simona Halep și-a aflat adversarele la Roland Garros! Cu cine joacă celelalte românce la Paris
19/05/2022 LA 14:51

Emma Răducanu a dezvăluit ultima accidentare cu care se confruntă

Acum, campioana en-titre de la US Open a vorbit despre o altă problemă, însă a precizat că nu se așteaptă ca aceasta să îi afecteze evoluțiile în cadrul echipei Marii Britanii: "Nu am unghiile de la picioare", a spus ea când a fost întrebată despre condiția fizică actuală: "E vorba despre faptul că picioarele mi-au alunecat foarte mult în pantofi. Am avut o mică problemă la Miami, dar acum nu mai am nimic fizic".
Problema unghiilor de la picioare a devenit între timp subiectul multor glume în rândul membrilor din echipa de BJK Cup a Marii Britanii, care le include pe Harriet Dart, Katie Swan și Sonay Kartal: "Întotdeauna am spus că aceste săptămâni sunt diferite de ceea ce au trăit la turneele de tenis de tip obișnuit și este foarte important ca, în echipă, să putem crea momente memorabile", a spus Keothavong."Cred că am făcut acest lucru. Și suntem cu toții puțin marcați de degetele de la picioare ale Emmei!". A adăugat ea râzând.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Roland Garros
Emma Răducanu a răspuns criticilor înainte de Roland Garros! "Am încredere în deciziile mele"
19/05/2022 LA 10:00
Internazionali BNL d'Italia
Ce sfat are Bianca Andreescu pentru Emma Răducanu, după abandonul britanicei de la Roma
11/05/2022 LA 07:46