Oprită din drumul către al 24-lea titlu de Grand Slam, Serena Williams a izbucnit în lacrimi în timpul conferinței de presă în momentul în care a fost întrebată despre gestul prin care și-a luat la revedere de la publicul australian.La finalul partidei cu Naomi Osaka, pe care a pierdut-o în minimum de seturi, Serena a pus mâna în dreptul inimii și a părut că și-a luat la revedere de la spectatorii care o aplaudau la scenă deschisă.
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
În timpul conferinței de presă, americanca a fost întrebată dacă aceasta a fost modalitatea ei de "a-și lua rămas bun". Chiar dacă inițial a râs împreună cu reporterii aflați în sală, încercând să se abțină din a-și arăta emoțiile evidente, Serena nu s-a mai stăpâni, a izbucnit în plâns și a părăsit sala. Presa internațională a încercat să găsească explicații pentru eșecurile în serie înregistrate de americancă în cadrul turneelor de Grand Slam.
Tenis
Serena Williams, despre motivele pentru care a decis să se retragă: "Trebuia doar să mă opresc"
28/09/2022 LA 11:02

Se retrage Serena Williams? Americanca, gest "enigmatic" după eliminarea suferită în semifinale

"Nu mai poate intimida pe nimeni" Marea problemă a Serenei Williams, dezvăluită, după AO 2021

Ultimul turneu major cucerit de Serena Williams este Australian Open 2017. De atunci, americanca a mai disputat patru finale de Grand Slam, însă nu a fost capabilă să facă pasul spre titlul major cu numărul 24. Ea a pierdut finalele de la Wimbledon 2018, US Open 2018, Wimbledon 2019 și US Open 2019, în fața lui Angelique Kerber, Naomi Osaka, Simona Halep, respectiv Bianca Andreescu.
Jurnalistul Mike Dickson (Daily Mail) a explicat de ce nu mai poate Serena Williams să fie decisivă în momentele determinante din turneele de Grand Slam, iar din acest motiv ia în considerare să se retragă. Acesta este de părere că marea campioană din Statele Unite ale Americii, ajunsă la 39 de ani, nu mai are puterea de a-și intimida adversarele, așa cum proceda în trecut, iar vulnerabilitățile ies tot mai mult la suprafață. Mai mult, jucătoarele din circuitul feminin de tenis au prins curaj și nu se mai tem de Serena în niciun context.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Tenis
Un fost colaborator al Serenei Williams aruncă "bomba": "De asta nu am reacționat la retragerea ei"
15/09/2022 LA 10:29
Tenis
Ion Țiriac a intervenit peste un reporter care a spus că Serena Williams e cea mai mare campioană
11/09/2022 LA 18:40