Colaboarea dintre Simona Halep și Darren Cahill a devenit de-a lungul timpului un punct de referință în tenisul mondial datorită muncii asidue depusă de campioana noastră sub îndrumarea tehnicianului australian. Chiar dacă au existat multe înfrângeri dureroase, echipa #Darremona nu s-a oprit niciodată din muncit și au reușit împreună să obțină victorii de neuitat, care vor rămâne pentru totdeauna în memoria colectivă a iubitorilor sportului alb.
Colaborarea celor doi a fost lăudată de o rivală a sportivei noastre. Svetlana Kuznetsova a declarat că o astfel de relație apropiată între profesor și elev e foarte dificil de găsit în tenis. Rusoaica se felicită că și ea are un antrenor de care este la fel de apropiat, pe Carlos Martinez, pe care îl împarte cu Daria Kasatkina.
E vorba de chimie. Nu mă gândeam că poate exista așa ceva și în tenis. Există chimie între iubiți, prieteni, dar iată că există și între jucător și antrenor. Văd o chimie similară și la Simona Halep cu Darren, dar nu mulți jucători au parte de așa ceva.
Tenis
Simona Halep, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Emma Răducanu: "Ne-am întâlnit, mi-a scris"
ACUM 18 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Simona Halep, la egalitate cu Emma Răducanu! Americanii au publicat "clasamentul adevărului"
ACUM 19 ORE
US Open
Emma Răducanu le-a transmis românilor, prin bunica sa, un mesaj impresionant
15/09/2021 LA 12:43