Cel mai bun din toate timpurile, cel mai mare tenismen din câți au existat. Prea mulți s-au avântat în această discuție și au folosit cele mai nebunești și totodată veridice criterii pentru a oferi credit teoriei lor. Managerul lui Rafa Nadal, Benito Perez Barbadillo, s-a implicat și el în acest subiect.
“Urmărind documentarul lui Jordan am realizat un lucru. M-am gândit dacă să o spun sau nu pentru că sigur ar atrage pe cineva ofensat, dar fără ca tu să gândești ca mine, acesta este modul meu de a vedea sportul, iar din punctul meu de vedere, Roger Federer este cel mai mare tenismen din toate timpurile. Federer, la fel ca Michael Jordan, a inventat o modalitate de a practica acest sport. L-a reinventat. A urmărit întotdeauna să fie mai bun decât el însuși. Poți face asta decât dacă ești cel mai bun în ceea ce faci”, a transmis pe Twitter jurnalistul Jose Moron.
Australian Open
Rafael Nadal, calificare la pas în turul 2 la Australian Open 2022! Victorie facilă cu Marcos Giron
ACUM 3 ORE
În mod surprinzător, managerul lui Rafa Nadal, Benito Perez Barbadillo, a intervenit și și-a spus imediat opinia pe Twitter: “Din fericire, tenisul nu urmărește criteriul tău... nimic. Nu stabilești tu criteriul și să spui așa ceva te face să arăți neprofesionist. Pentru tenisul de amatori te descurci bine, dar noi vorbim despre tenisul profesionist”, a spus el.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Familia lui Djokovic a rupt în sfârşit tăcerea, după ce Nole a fost expulzat din Australia
ACUM 17 ORE
Australian Open
Novak Djokovic, un monument de tristeţe. Cum a fost surprins pe aeroport, la plecarea din Australia
ACUM 20 ORE