Criza provocată de pandemia de coronavirus a pus stăpânire pe întreaga lume și a oprit toate sporturile în loc. Tenisul a fost pus pe hold odată cu anularea turneului de la Indian Wells chiar în prima zi de calificări. Competiția din Statele Unite ale Americii a fost doar prima dintr-un șir parcă interminabil de suspendări și anulări. În acest moment există doar posibilitatea disputării unor competiții cu porțile închise.
În urmă cu câteva zile, Simona Halep a precizat că publicul este mult prea important pentru un sport individual așa cum este tenisul. Dubla campioană de Grand Slam din România a precizat că tenisul ar fi altfel de sport fără susținerea venită din partea fanilor prezenți pe arene. Ea a menționat că nu ar fi dispusă să joace în fața tribunelor goale.

Nick Kyrgios, de aceeași părere

Tenis
"Nu mi-ar face deloc plăcere!" Simona Halep nu e de acord cu inițiativa lansată de Djokovic și Nadal
19/04/2020 LA 16:14
Întrebat în cadrul unei sesiuni live pe Instagram de către compatriotul Thanasi Kokkinakis dacă ar juca la turneele de Grand Slam în fața tribunelor goale, Nick Kyrgios nu a ezitat nicio secundă să dea răspunsul: “Nu, 100% nu! Nu aș fi de acord cu așa ceva niciodată!”
În urmă cu câteva zile, Novak Djokovic și Rafael Nadal au discutat pe marginea acestui subiect și ambii au susținut că această posibilitate ar putea avea sens în condițiile în care tenisul este supus unei pauze atât de lungi. În plus, dacă turneele s-ar desfășura fără spectatori, jucătorii mai slab clasați, care nu au în acest moment niciun venit, ar fi avantajați pentru că și-ar putea câștiga traiul în continuare.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Australian Open 2022 LIVE Blog, ziua 8 | Kanepi elimină numărul 2 WTA. Tsitsipas îl învinge pe Fritz
ACUM 2 ORE
Australian Open
După 9 ani, Halep poate pierde statutul de "racheta numărul 1 a României". Cîrstea pune presiune
ACUM 3 ORE