În vârstă de 32 de ani, Fabio Fognini este convins că nu vom mai avea parte de tenis anul acesta. Carismaticul jucător de tenis itItalian acordat de curând un interviu pentru publicația Corriere della Serra în care a mărturisit că nu are de gând să se mai întoarcă vreodată în Asia, de teama pandemiei de coronavirus.
E greu de crezut că vom mai avea turnee anul acesta. Sunt sincer și spun că eu în Asia voi mai merge vreodată să joc tenis. Nu sunt nebun să mă expun. Înainte de amânarea Jocurilor Olimpice de la Tokyo decisesem deja că nu voi participa. Teama mea cea mai mare nu este că iau eu virusul, ci că îl pot transmite mai departe familiei mele. Nu mai sunt de capul meu, am o soție, am doi copii.

Fabio Fognini, despre reluarea competițiilor din Italia

Tenis
Teoria conspirației în privința coronavirus? Declarația neașteptată a legendarului Marat Safin
20/04/2020 LA 12:15
Am vorbit cu prietenii mei fotbaliști, Perin, Criscito și Viviano, despre acestă problemă. Au murit zeci de mii de persoane și cei care conduc se gândesc doar la minge. Cu sănătatea oamenilor nu e de glumit, nu are niciun sens sportul fără spectatori. Ce sens are San Siro gol? E o nebunie să vrei să reiei competițiile de dragul banilor. Dă bine discursul despre repornirea economiei în această perioadă, dar eu până nu mă simt în siguranță nu mă mișc din casă, chiar dacă pierd bani și puncte. E nevoie de răbdare!
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
US Open
#ReveniriDeLegendă US Open | Nadal-Fognini, 2015, meciul care a demonstrat că Rafa e pământean
12/09/2021 LA 10:25
National Bank Open
Rafael Nadal, chinuit de accidentare înainte de US Open! Ibericul s-a retras de la Toronto
11/08/2021 LA 05:52