A treia jucătoare a lumii, Karolina Pliskova, a avut un discurs laudativ la adresa Simonei Halep, care s-a impus de curând la Dubai în finala disputată în compania jucătoarei din Kazahstan, Elena Rybakina. Sportiva noastră a câștigat, sâmbătă, trofeul turneului de la Dubai, după ce a învins-o în finală pe Rybakina, scor 3-6, 6-3, 7-6. Acesta este al doilea titlu pentru Simona Halep la Dubai, după cel din 2015, şi al 20-lea din întreaga carieră.
La turneul de la Doha, jucătoare de tenis din Cehia a vorbit despre constanța pe care a arătat-o Simona Halep în ultimii ani în circuitul feminin de tenis. Pliskova chiar a încercat să se compare cu Simona, precizând totuși că dubla campioană de Grand Slam din Constanța are o putere mai mare de a reveni în meciurile foarte strânse.

Pliskova, despre Simona Halep

Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38
Karolina Pliskova a precizat despre Simona că este o mare luptătoare și spune, de asemenea, că admiră faptul că a noastră campioană a câștigat și meciuri pe care în mod normal ar fi trebuit să le piardă având în vedere dinamica partidelor disputate de ea în circuit.
Sunt atât de diferită față de Simona! Cu siguranță nu avem un stil apropiat, suntem foarte diferite. Dar suntem constante chiar dacă la anumite turnee nu prindem o săptămână prea bună, reușim cumva să ne găsim calea să câștigăm și facem multe puncte de fiecare dată. Nu este ușor deoarece toată lumea încearcă să joace cel mai bun tenis, motiv pentru care câteodată ne chinuim în fazele de început ale turneelor. Și cred că Simona în mod deosebit este o luptătoare și reușește să treacă de aceste runde de început. Dacă vă uitați, Simona Halep a câștigat turnee la care putea pierde fiecare meci. Eu nu par o luptătoare, dar ea da, pentru că aleargă foarte mult. Însă și eu pot întoarce soarta unor meciuri.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02