Cu un talent enorm, Petkovic a suferit în carieră două accidentări destul de grave, care i-au stopat ascensiunea. De fiecare dată însă a avut puterea să revină, fiind la un moment dat cel mai bine clasată germancă din TOP WTA.
Anul acesta, Andrea va împlini 33 de ani şi era decisă să se retragă, după cum singură a recunoscut. Doar că amânarea turneelor din cauza coronavirus au determinat-o să regândească strategia. Petkovic îi va spune adio sportului, dar abia în 2021, pentru că vrea să onoreze cum se cuvine ultimul sezon petrecut în circuit.
"În acest an mă voi pregăti pentru retragere, dar cred că voi mai juca şi sezonul următor, care va fi ultimul. Vreau să îmi iau rămas bun într-un mod normal", a spus Petkovici, citată de GoTennis.
Tenis
Dominația Igăi Swiatek, valabilă doar un sezon? Fostul antrenor al Emmei Răducanu s-a convins
ACUM O ORĂ
Petkovic s-a făcut remarcată începând cu 2011, când a avut un sezon de vis. A reuşit atunci trei sferturi de finală la turneele de Grand Slam (Australian Open, Roland Garros şi US Open), urcând până pe locul 9 în lume. Ulterior, în 2014, a acces până în semifinalele French Open.
Ea a câştigat de-a lungul carierei 6 titluri WTA şi 9 ITF, cel mai important succes venind în 2014, la Turneul Campioanelor de la Sofia.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Simona Halep, într-o situație imposibilă! Interzisă la turnee, românca a mai primit o lovitură
ACUM 2 ORE
Tenis
Nicholas David Ionel, la cea mai bună clasare în ATP. Cum arată ierarhiile la masculin și feminin
ACUM 3 ORE