Sara Cakarevic a pierdut încă din primul tur al turneului ITF de la Praga. Pentru parcursul său scurt, jucătoarea din Franța a fost recompensată cu un premiu cu valoare mai mult simbolică. Mai precis, Sara a câștigat suma de 2 euro pentru participarea la competiția din Cehia.
Interesant este că, în mod normal, Cakarevic ar fi trebuit să primească 2 euro și 25 de cenți pentru înfrângerea din primul meci. Totuși, organizatorii i-au oferit numai moneda de 2 euro, iar jucătoarea a reacționat pe rețelele sociale.

Sara Cakarevic a câștigat 2 euro, după turneul de la Praga! Mesajul postat de franceză

Tenis
Holger Rune, avertisment pentru rivali înainte de 2023: "Un Ferrari fără combustibil e degeaba!"
ACUM 11 ORE
Sportiva franceză a împărtășit întâmplarea inedită cu fanii săi din mediul online. Sara a postat un mesaj amuzant pe contul de Twitter, în care a făcut haz de necaz:
"Vreau numai să le mulțumesc celor de la ITF. Aş fi vrut să fie o glumă! Asta primești când pierzi în decisiv cu 8-10 în fața jucătoarei aflate pe locul 291 în lume. Nici măcar n-am primit cei 25 de cenţi. Mulţumesc, ITF, pentru cafeaua gratuită", a scris Sara Cakarevic, alături de poza cu contractul inițial și moneda de 2 euro primită.
Per total, turneul de la Praga oferă premii în valoare de 25.000 de euro.
Tenis
Casper Ruud a bifat prima victorie a carierei în fața lui Nadal! Ce "l-a încurcat" pe Rafa
ACUM 12 ORE
Tenis
"Rafa, ești cel mai bun din istorie?" Nadal nu a ezitat. Care e cea mai "importantă moștenire"
ACUM 14 ORE