Sara Cakarevic a pierdut încă din primul tur al turneului ITF de la Praga. Pentru parcursul său scurt, jucătoarea din Franța a fost recompensată cu un premiu cu valoare mai mult simbolică. Mai precis, Sara a câștigat suma de 2 euro pentru participarea la competiția din Cehia.
Interesant este că, în mod normal, Cakarevic ar fi trebuit să primească 2 euro și 25 de cenți pentru înfrângerea din primul meci. Totuși, organizatorii i-au oferit numai moneda de 2 euro, iar jucătoarea a reacționat pe rețelele sociale.

Sara Cakarevic a câștigat 2 euro, după turneul de la Praga! Mesajul postat de franceză

Tenis
Zverev și-a luat revanșa în fața lui Thiem și s-a calificat în finala de la Madrid
ACUM 4 ORE
Sportiva franceză a împărtășit întâmplarea inedită cu fanii săi din mediul online. Sara a postat un mesaj amuzant pe contul de Twitter, în care a făcut haz de necaz:
"Vreau numai să le mulțumesc celor de la ITF. Aş fi vrut să fie o glumă! Asta primești când pierzi în decisiv cu 8-10 în fața jucătoarei aflate pe locul 291 în lume. Nici măcar n-am primit cei 25 de cenţi. Mulţumesc, ITF, pentru cafeaua gratuită", a scris Sara Cakarevic, alături de poza cu contractul inițial și moneda de 2 euro primită.
Per total, turneul de la Praga oferă premii în valoare de 25.000 de euro.
Tenis
Simona Halep și-a aflat traseul de la WTA Roma. Misiune extrem de grea pentru a-și apăra titlul
ACUM 14 ORE
Tenis
Sofia Kenin și-a dat afară tatăl, care i-a fost antrenor la toate succesele din ultimii ani
ACUM 18 ORE