Sara Cakarevic a pierdut încă din primul tur al turneului ITF de la Praga. Pentru parcursul său scurt, jucătoarea din Franța a fost recompensată cu un premiu cu valoare mai mult simbolică. Mai precis, Sara a câștigat suma de 2 euro pentru participarea la competiția din Cehia.
Interesant este că, în mod normal, Cakarevic ar fi trebuit să primească 2 euro și 25 de cenți pentru înfrângerea din primul meci. Totuși, organizatorii i-au oferit numai moneda de 2 euro, iar jucătoarea a reacționat pe rețelele sociale.

Sara Cakarevic a câștigat 2 euro, după turneul de la Praga! Mesajul postat de franceză

Tenis
Organizatorii Transylvania Open au rămas fără cuvinte înainte de startul turneului
ACUM 7 ORE
Sportiva franceză a împărtășit întâmplarea inedită cu fanii săi din mediul online. Sara a postat un mesaj amuzant pe contul de Twitter, în care a făcut haz de necaz:
"Vreau numai să le mulțumesc celor de la ITF. Aş fi vrut să fie o glumă! Asta primești când pierzi în decisiv cu 8-10 în fața jucătoarei aflate pe locul 291 în lume. Nici măcar n-am primit cei 25 de cenţi. Mulţumesc, ITF, pentru cafeaua gratuită", a scris Sara Cakarevic, alături de poza cu contractul inițial și moneda de 2 euro primită.
Per total, turneul de la Praga oferă premii în valoare de 25.000 de euro.
VTB Kremlin Cup
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup! Ce urmează pentru româncă
ACUM 8 ORE
VTB Kremlin Cup
Raluca Olaru s-a calificat în a 24-a finală a carierei! Românca luptă pentru titlu la Moscova
ACUM 9 ORE