Aflată la cea mai bună clasare a carierei, pe locul 20 WTA, Maria Sakkari era nerăbdătoare să simtă din nou adrenalina competiției, dar și să își testeze condiția fizică. Prezentă la Palermo, la turneul care a marcat oficial restartul competițional în WTA, sportiva în vârstă de 25 de ani a declarat la o conferință de presă: Dacă circuitul nu se relua, aș fi alergat în cursa de 100 m la Campionatele Naționale. Campionatele Naționale de Atletism ale Greciei ar fi început pe 8 august și glumeam pe tema asta cu preparatorul meu fizic. Dar, în sinea mea știam cât de mult am nevoie de o competiție. Erau câteva zvonuri că reluarea turneelor WTA ar putea fi amânată”, a declarat Maria Sakkari.
Jucătoarea care și-a stabilit un nou record în carieră în turneele de Mare Șlem, prin calificarea în optimile Australian Open 2020, era încrezătoare în forțele sale: “Sunt rapiă. Evident, nu aș fi câștigat, pentru că nu sunt atletă profesionistă. Dar mă gândeam chiar serios să mă înscriu!”

Maria Sakkari, învinsă în primul tur la Palermo

US Open
"Emma, ce faci cu banii de la US Open?". Răspuns de mare campioană oferit de Răducanu
ACUM 2 ORE
Reprezentanta Greciei nu a avut prea mare success la Palermo.
Cap de serie trei pe tabloul principal, Maria Sakkari a cedat încă din meciul inaugural în Italia, în minimum de seturi, în fața Kristynei Pliskova (69 WTA).
Tenis
"E nedrept ca el să fie mereu tipul cel rău!" Becker, despre modul în care Djokovic este tratat
ACUM 4 ORE
Tenis
Emma Răducanu, peste Naomi Osaka? Estimările experților privind ascensiunea campioanei de la US Open
ACUM 6 ORE