Judecătorul Anthony Kelly a respins anularea vizei şi a ordonat Guvernului australian să achite costurile legale şi să-l elibereze pe Djokovic din detenţie în termen de o jumătate de oră. Consilierul guvernamental Christopher Tran a notificat tribunalul federal că Ministerul Imigraţiei, Cetăţeniei, Serviciilor de migraţie şi Afacerilor multiculturale, care nu este ministerul care a anulat viza lui Djokovic, va lua în considerare dacă îşi va însuşi dreptul său de a anula viza jucătorului sârb.
Câștigătoare a 18 titluri de Grand Slam, Martina Navratilova spune că haosul creat la Melbourne ar fi putut să fie foarte ușor evitat. Navratilova a subliniat că admiră puterea mentală a lui Novak Djokovic, pe care el a dovedit-o într-o situație atât de neplăcută pentru sine, pentru familia lui și pentru fanii lui Nole, dar are și nemulțumiri în cazul sârbului.
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
20/05/2022 LA 12:35

Martina Navratilova, verdict în cazul lui Novak Djokovic în Australia

"E incredibil până unde s-a ajuns. Toată această situație ar fi putut fi evitată dacă Novak Djokovic ar fi fost vaccinat. Îl admir foarte mult pe Novak, dar nu-l pot apăra sub nicio formă pentru că e nevaccinat. Uneori trebuie să te sacrifici pentru cei din jurul tău. Avem atât de multe contacte apropiate, mai ales în vestiare.
Abia așteptam să mă vaccinez. Îi înțeleg angajamentul, dar mie personal mi-ar fi mult mai frică să iau coronavirus și să mă îmbolnăvesc decât să mă vaccinez, decât să am potențiale reacții adverse pe care le-aș avea din cauza vaccinului. Trebuie să te gândești și la alții", a spus Navratilova pentru Daily Express.
Australian Open 2022 se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player (17-30 ianuarie).
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
18/05/2022 LA 20:44
Tenis
Clasamentul turneelor mari câștigate în ATP, actualizat. Diferența dintre Djokovic, Nadal și Federer
16/05/2022 LA 16:51