Legendă a turneului de la Wimbledon, cu 9 titluri cucerite în proba de dublu, Todd Woodbridge a vorbit de curând despre Roger Federer și despre parcursul pe care l-a avut elvețianul în ultimii ani, împărtățind câteva opinii referitoare la ce ne putem aștepta de la FedEx.
Pentru Roger Federer, anul 2021 a fost unul foarte dificil. Elvețianul a fost nevoit să fie supus la două intervenții chirurgicale la genunchi, iar această problemă a lui Federer i-a pus pe gânduri serios pe fanii tenisului. Încă din 2019, evoluțiile lui Federer nu s-au mai ridicat la nivelul așteptărilor, iar zvonurile privind posibila retragere s-au întețit.
Tenis
Rafa Nadal, reverență în fața lui Federer și Djokovic! Compliment "suprem" pentru sârb
ACUM 4 ORE

Todd Woodbridge nu-i dă nicio șansă lui Roger Federer în turneele de Grand Slam

Ajuns la 50 de ani, australianul Todd Woodbridge și-a exprimat opinia cu scepticism privind șansele lui Federer de a mai câștiga un titlu major, pe lângă cele 20 pe care le are deja în palmares: "Mi se pare că este foarte puțin probabil. Dacă ar câștiga unul, cred că singurul pe care ar putea să-l ducă la capăt este Wimbledon. A mai fost supus unei operații la genunchi ... nu va mai ieși pe teren o vreme. Nu cred că îl vom vedea în Australia în 2022. Cu siguranță nu va câștiga la Roland Garros și să nu uităm că are 40 de ani, e aproape gata", a spus Todd Woodbridge.
În timp ce Federer își continuă recuperarea, nu este deocamdată clar când va reveni pe teren. Ultima oară, elvețianul a fost surprins la Paris mergând în cârje. Presa din Elveția transmite că apariția sa la Australian Open este foarte puțin probabilă. Întrebat ce crede că va face Roger odată revenit pe teren, Woodbridge a răspuns: "Cred că va face câteva meciuri frumoase, însă pentru a câștiga 7 partide consecutive la un Slam... nu cred că vom vedea asta", a mai spus australianul.
Tenis
Mesajul lui John McEnroe pentru Roger Federer, după ce elvețianul a aflat că va părăsi Top 10 ATP
12/10/2021 LA 18:07
Tenis
El Aynaoui, despre supremația Federer - Nadal - Djokovic! Care sunt atuurile fiecăruia dintre ei
12/10/2021 LA 06:52