Câștigătoare a 23 de titluri de Grand Slam, Serena Williams a fost nevoită să abandoneze încă din primul tur la Wimbledon 2021, în meciul cu bielorusa Aliaksandra Sasanovich. După doar 33 de minute de joc, Serena a alunecat pentru a doua oară pe iarbă și a căzut. Cu ochii în lacrimi, aceasta nu a mai putut continua și a părăsit terenul în aplauzele spectatorilor.
După accidentare, Serena Williams și-a luat rămas bun de la spectatori într-un mod care a ridicat multe semne de întrebare. De atunci, americanca nu a mai disputat niciun meci în circuit, iar marea campioană Pam Shriver, câștigătoare a 22 de titluri de Grand Slam la dublu și dublu mixt, este de părere că americanca este la doar o accidentare distanță de momentul retragerii.
Tenis
Iga Swiatek, depășită doar de Serena Williams într-un top select! Armele secrete ale polonezei
04/11/2022 LA 12:43

Pam Shriver anunță retragerea Serenei Williams din tenis

"Cred că se apropie cu pași repezi de acel punct al carierei. Am văzut cu toții ce s-a întâmplat la Wimbledon, când a alunecat și s-a accidentat. Nu a reușit să meargă mai departe. Ajunge într-un punct în carieră în care din punct de vedere fizic pășește pe acea linie fină. E la o accidentare distanță de a nu mai putea continua. Va fi o zi foarte grea pentru tenis, dar mai ales pentru ea", a spus Pam Shriver.
"E mamă, e soție, e antreprenoare, are multe lucruri frumoase în viața ei. E interesată de lumea afacerilor, așa că va trece ușor peste momentul retragerii. E una dintre cele mai interesante persoane pe care am cunoscut-o vreodată. E o campioană desăvârșită, iar sfârșitul carierei ei va veni din păcate la un moment dat", a mai spus Shriver.
Tenis
Simona Halep, ironizată de soțul Serenei Williams în scandalul de dopaj! Cum a râs de româncă
21/10/2022 LA 18:25
Tenis
Serena Williams, despre motivele pentru care a decis să se retragă: "Trebuia doar să mă opresc"
28/09/2022 LA 11:02