O echipă de baschet feminin din România a anunțat că-și schimbă numele și se va numi Simona Halep. Mai precis, numele complet va fi Pheonix CSU Simona Halep. Iar schimbarea a fost deja oficializată prinitr-un ordin de ministru. Phoenix CSU Constanța a evoluat în sezonul trecut, în grupa B a Ligii Naționale. A încheiat pe locul 2, din 7 echipe.
De altfel, este bine cunoscut faptul că Simona Halep se ocupă de o echipă feminină de hochei pe gheață, junioare, care se antrenează pe patinoarul Țiriac Arena din Otopeni. Marea noastră campioană a luat decizia de a se implica și în hochei la finalul lui 2017. Fostul lider mondial s-a alăturat la acel moment inițiativei Fundației Țiriac.

O echipă de baschet, denumită după Simona Halep

Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG | Ruse și Cristian au pierdut în turul 2. Zverev și Nadal au impresionat
ACUM 5 ORE
"Cu mândrie vă anunţăm trecerea la o nouă identitate vecină cu succesul, care ne va responzabiliza în primul rând pe noi, dar care sperăm să fi model de inspiraţie pentru viitoarele talente ale baschetului constănţean. În baza parteneriatului pe care îl avem cu CSU Ştiinţa Constanţa, care a devenit prin ordin de ministru CSU Simona Halep Constanţa, clubul nostru îşi va schimba şi el numele şi se va numi pe viitor Phoenix CSU Simona Halep Constanţa. Şi ce moment mai potrivit ar putea fi dacă nu unul care vine imediat după succesul Simonei la Praga Open după o pauză îndelungată cauzată de pandemia de coronavirus?", se arată în comunicatul de presă.
De asemenea, cei de la echipa Simona Halep au explicat și care sunt planurile lor pentru viitorul apropiat: "Fără a fi o presiune în plus pentru noi, sperăm ca victoriile obţinute de cea mai bună jucătoare de tenis a Constanţei şi a României să fie luate ca reper de fiecare dintre cei care alcătuiesc familia Phoenix Constanţa şi împreună să oferim cât mai multe momente de satisfacţie, să atingem noi praguri ale succesului şi să demonstrăm că merităm să ne identificăm alături de Simona Halep", a adăugat sursa citată.
Australian Open
Când joacă Sorana Cîrstea (vs Kucova) și Irina Begu (vs Mertens) în turul 2 la Australian Open 2022
ACUM 12 ORE
Tenis
Ora de start la meciul Simona Halep – Beatriz Haddad Maia, în al doilea tur la Australian Open 2022
ACUM 13 ORE