Rafael Nadal este de departe unul dintre cei mai mari tenismeni din istoria sportului alb. Ibericul este idolatrizat în toată lumea, iar colegii din circuit sau compatrioții nu fac excepție. Inclusiv campioana din 2021 de la Indian Wells, Paula Badosa, recunoaște că era de-a dreptul fermecată de spaniol la începtului carierei ei în tenis.
Într-un interviu acordat de curând în presa din Spania, Badosa a vorbit despre interacțiunile ei inițiale cu Nadal, pe care îl consideră "idolul" ei. Sportiva în vârstă de 23 de ani a recunoscut că a fost destul de timidă în fața marelui campion spaniol la început și intimidată de tot ceea ce a realizatel în cariera fantastică pe care o are.
Australian Open
Motivul pentru care jucătorii ce excelează la serviciu vor fi avantajați la Australian Open 2023
ACUM 20 MINUTE

Paula Badosa recunoaște că a fost "foarte intimidată" de prezența lui Rafael Nadal

"Întotdeauna am spus că Rafa este idolul meu. De cinci ani am început să mă tot lovesc de el la turnee. Îmi amintesc primele dăți când ne intersectam, eram foarte intimidată de el și de tot ce realizase el în tenis. Îmi amintesc că la un turneu a venit să mă întâmpine și eram cumva ascunsă pe jumătate. Când îl veneam venind spre mine mergeam la baie ca să nu mă vadă pentru că eram foarte emoționată la gândul că trebuie să mă prezint în fața lui. Acum e mult mai bine, dar la început a fost foarte greu", a spus Paula Badosa pentru Marca.
Paula Badosa a avut parte de un sezon 2021 senzațional. Iberica se află în prezent pe locul 11 mondial, cea mai înaltă poziție de până acum pentru ea, după ce a câștigat titluri la Indian Wells și Belgrad anul acesta. Tânăra de 23 de ani s-a calificat și la Turneul Campioanelor, pentru prima dată în carieră.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Fost număr 6 mondial, declarație surpriză: "Carlos Alcaraz e mai bun decât Nadal în multe feluri!"
01/12/2022 LA 10:33
Tenis
Top 5 cele mai tari meciuri din 2022 în ATP! Carlos Alcaraz, omul "partidelor de foc" din circuit
30/11/2022 LA 14:30