Novak Djokovic a început excelent turneul de la Tokyo, unde țintește prima sa medalie olimpică de aur. Sârbul a trecut lejer de bolivianul Hugo Dellien, scor 6-2, 6-2, după numai o oră și 3 minute de joc
Cel mai interesant moment al partidei a avut loc la finalul acesteia, în momentul în care cei doi jucători s-au întâlnit la fileu pentru a da mâna. Bolivianul dorit să rămână cu o amintire unică de la această ediție a Jocurilor Olimpice și i-a solicitat liderului mondial să facă schimb de tricouri.
Djokovic a dat dovadă de bunăvoință și i-a transmis lui Dellien că acceptă schimbul, deși acesta nu a avut loc pe teren. Probabil că sârbul i-a oferit tricoul săi bolivianului la vestiare.
Tenis
Djokovic și-a făcut deja planul pentru 2023! La ce turneu își face pregătirea pentru Australian Open
27/11/2022 LA 19:54

Jocurile Olimpice: Hugo Dellien a vrut sa facă schimb de tricouri cu Djokovic

Ana Maria Popescu va lupta pentru un loc în finala probei de spadă, în direct pe Eurosport 2, de la ora 12:30.

Jocurile Olimpice: Victorie mare pentru Monica Niculescu și Raluca Olaru

Astăzi au debutat la Tokyo concursurile de tenis, iar Monica Niculescu și Raluca Olaru au obținut o victorie uriașă. Româncele au furnizat o mare surpriză, eliminându-le pe taiwanezele Ching Chan/Latisha Chan, favoritele 5 ale competiției. Monica și Raluca au avut nervii mai tari și s-au impus în super-tie-break cu 10-6, după ce se impuseseră în primul set cu 7-5, dar îl cedaseră pe al 2-lea cu 1-6.
La finalul confruntării de azi, Monica Niculescu a avut o primă reacție chiar pe teren, mărturisind că și-a dorit foarte mult o victorie împotriva asiaticelor, pentru a-și lua revanșa după înfrângerea suferită în fața acestora la ediția trecută a Jocurillor Olimpice, când a făcut pereche cu Irina Begu.
"Vă spun sincer, am jucat cu ele acum 5 ani în primul tur, eu cu Irina, și am pierdut meciul. Normal că atunci când joc cu surorile Chan îmi doresc tot timpul să câștig, pentru că tot timpul mă băteau așa spre sfârșit și acum am reușit să câștig cu Raluca. M-am simțit bine tot meciul și am comunicat foarte bine. E o super surpriză și mă bucur foarte mult.", a declarat Monica la final.
Tenis
O fostă campioană, atac la Djokovic după ce sârbul nu a fost nominalizat la premiul pentru fair-play
26/11/2022 LA 15:39
Tenis
Nadal și Alcaraz, nominalizați la premiul pentru sportivitate în 2022! Djokovic, rămas pe dinafară
26/11/2022 LA 14:34