Câștigător a 20 de titluri de Grand Slam, Rafael Nadal a scris istorie în sportul alb cu fiecare ocazie pe care a avut-o. Ibericul a avut totuși de înfruntat momente extrem de dificil de depășit și accidentări care îi puteau încheia cariera prematur. Totuși, acest lucru nu s-a întâmplat, iar Rafa a putut de fiecare dată să revină pe teren și să se pregătească pentru cele mai îndrăznețe obiective la care a visat vreodată.
Înainte să revină pe teren anul acesta, după câteva săptămâni de recuperare din cauza unei probleme la spate, Rafael Nadal a dezvăluit cui îi datorează "totul": "Alături de Angel am întâmpinat o mulțime de dificultăți în cariera mea, dar el este o persoană foarte pozitivă și m-a ajutat mereu să găsesc soluțiile potrivite pentru mine. Fără el, nu aș fi fost niciodată capabil să câștig atât de multe turnee. Îi datorez totul, a fost ca un înger pentru mine", a spus Nadal pentru Telefonica.

Anunțul făcut de doctorul lui Rafael Nadal înaintea sezonului de zgură

Tenis
Rafa Nadal trimite "săgeți ascuțite" spre Novak Djokovic: "Eu nu mă comport ca un nebun pe teren!"
18/10/2021 LA 17:32
Angel Ruiz Cotorro, doctorul personal al lui Rafael Nadal, are o veste excelentă pentru fanii marelui campion spaniol. Medicul a declarat într-un interviu acordat recent că al treilea jucător al lumii se antrenează la nivelul său obșinuit și se pregătește pentru marele obiectiv al sezonului: cucerirea Roland Garros. De altfel, Nadal s-a antrenat zilele trecute la academia lui din Marbella alături de norvegianul Casper Ruud, care a ajuns de două ori în turul trei la Roland Garros, în 2019 și 2020.
"Nadal se pregătește din greu și se antrenează așa cum se aștepta. Obiectivul lui este un un parcurs de succes pe zgură. Primul hop este la Monte Carlo, acolo unde va reveni oficial pe teren, apoi se va concentra exclusiv pe Roland Garros", a spus Angel Ruiz Cotorro pentru Tennis Head.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Rafa Nadal, reverență în fața lui Federer și Djokovic! Compliment "suprem" pentru sârb
16/10/2021 LA 17:32
Tenis
Nadal, rezervat în privința revenirii pe teren după accidentare: "Nu știu când voi mai juca iar"
13/10/2021 LA 15:51