Ons Jabeur (14 WTA) a ajuns la Indian Wells cu multă presiune pe umerii săi. Jucătoarea din Tunisia a avut însă parte de un turneu bun, ajungând până în semifinalele turneului, acolo unde a fost eliminată de Paula Badosa (27 WTA), scor 3-6, 3-6.
În ciuda eliminării din careul de ași, Jabeur poate lua mai multe lucruri pozitive în urma acestui turneu. Va intra în Top 10 WTA începând cu săptămâna viitoare și păstrează în continuare șanse de participare la Turneul Campioanelor.
Tenis
Hewitt, discurs dur după ce a pierdut finala Cupei Davis: "Nimeni nu ascultă"
ACUM O ORĂ

Jabeur a mărturisit că a fost foarte stresată la Indian Wells

Într-un interviu acordat pentru site-ul WTA, Jabeur a vorbit despre cum s-a simțit înainte să ajungă în California. Aceasta a declarat că a simțit presiunea șansei de a ajunge la Turneul Campioanelor: "Am venit aici foarte stresată în legătură cu Turneul Campioanelor. Nu mă uit la clasament, dar știu că nu sunt prea departe. Am vorbit cu psihologul meu despre asta, am crezut că este prea mult. Dar i-am spus că trebuie să trec prin asta ca să pot fi capabilă să câștig un turneu de Grand Slam într-o bună zi", a spus Jabeur.
Jucătoarea din Tunisia a vorbit și despre dificultatea de a găsi sponsori, lucru pe care îl pune pe seama țării din care provine: "E diferit să vii din țara mea, spre deosebire de americani, francezi sau australieni. Nu doar că au jucători pe care îi văd, au mai multe cluburi de tenis, chiar turnee. Am fost refuzată de sponsori din cauza țării din care vin, ceea ce nu e drept. Nu înțelegeam de ce, dar am acceptat acest lucru, m-am confruntat cu el. Chiar sunt mândră de persoana care sunt astăzi.
Toată lumea a avut dificultăți în carieră, nu spun că eu am avut-o pe cea mai dificilă. Doar că eu am vrut să fac asta, este visul meu. Nu am vrut să depind de sponsori sau de oameni cărora nu le pasă de tenis sau de sport în general. Asta mi-a dat curaj să continui și să îmi îndeplinesc obiectivele, iar acum sunt în Top 10 WTA", a declarat Ons Jabeur.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Sorana Cîrstea se antrenează din greu pentru 2023! Românca a terminat a treia săptămână de pregătire
ACUM 13 ORE
Tenis
Djokovic și-a făcut deja planul pentru 2023! La ce turneu își face pregătirea pentru Australian Open
ACUM 13 ORE