Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Grigor Dimitrov, gest superb la Marseille, după victoria cu Korda. Inclusiv Djokovic l-a aplaudat: "Ce moment!"

Irina Aldea

Publicat 09/02/2024 la 14:37 GMT+2

Grigor Dimitrov a produs joi seară un moment superb la turneul de la Marseille după victoria în fața lui Sebastian Korda. Bulgarul a fost aplaudat inclusiv de Novak Djokovic pentru gestul său admirabil.

Novak Djokovic & Grigor Dimitrov

Credit imagine: Getty Images

Grigor Dimitrov s-a calificat joi în sferturile de finală ale turneului de 250 de puncte ATP de la Marseille cu o victorie în minimum de seturi în fața lui Sebastian Korda. În ciuda faptului că a obținut o victorie importantă, spectacolul a fost oferit de abia după meci. După ce a câștigat meciul, superstarul în vârstă de 32 de ani a mers în tribune pentru a petrece câteva momente cu un fan cu dizabilități, făcându-și câteva selfie-uri cu acesta.
Acesta a fost un moment pe placul tuturor fanilor sportului alb, dar aplaudat inclusiv de liderul mondial din ATP, Novak Djokovic. Superstarul sârb a publicat un mesaj de trei cuvinte pe Instagram pentru prietenul Dimitrov: "Frumos moment, Bratko", a scris sârbul. Folosirea apelativului "Bratko" adaugă o notă prietenoasă în mesajul lui Djokovic, arătând afecțiunea și dragostea pe care jucătorii o au unul față de celălalt.
CITEȘTE ȘI:

Dimitrov, gest superb la Marseille, după victoria cu Korda. Inclusiv Djokovic l-a aplaudat

Grigor Dimitrov a obținut joi o victorie importantă în fața tânărului Sebastian Korda, cu scorul de 6-1, 7-6 (5), după o oră și 39 de minute de joc. După meci, Dimitrov a afirmat că primul set a fost uimitor pentru el, deoarece a făcut exact ceea ce a vrut să facă. Cu toate acestea, în setul al doilea, el a spus că a trebuit să găsească drumul înapoi în joc pentru a-și asigura victoria.
"Cred că primul set a fost uimitor", a declarat Dimitrov în interviul de pe teren. "Sincer, orice atingeam ajungea la locul potrivit și în astfel de meciuri uneori este foarte dificil să te menții la același nivel pe parcursul celor două seturi. În al doilea set a avut și el momentele lui bune, în care a profitat de șansele lui. Mi-a cam luat mingea din rachetă și a trebuit să găsesc o modalitate de a reveni".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo