Sorana Cîrstea a obținut în această seară calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Lyon. Românca a trecut în două seturi, scor 3-6, 5-7, de Stefanie Voegele, la capătul unui meci care a durat o oră și 34 de minute.
Chiar dacă a cedat primul game al meciului, Sorana Cîrstea a reușit apoi 3 game-uri consecutive, luând un avans pe care l-a păstrat până la finalul primului set, pe care și l-a adjudecat după doar 36 de minute.
Setul doi a fost ceva mai echilibrat. Românca de pe locul 30 WTA a început cu un game câștigat pe propriul serviciu, dar apoi a cedat două game-uri, revenind în joc cu un break. Au urmat alte 5 puncte pe care cele două sportive și le-au împărțit, câștigând fiecare pe serviciul celeilalte.
Roland Garros
Simona Halep și-a aflat adversarele la Roland Garros! Cu cine joacă celelalte românce la Paris
IERI LA 14:51
Citește și:
Sorana Cîrstea, a doua favorită a turneului de la Lyon, a închis meciul cu un break, după Mariam Bolkvadze eliminând-o și pe Voegele, ocupanta locului 144 WTA.
În sferturile de finală ale competiției care are loc în Franța, Sorana Cîrstea o va înfrunta pe Anna Bondar, locul 79 WTA, care a ajuns în această fază a competiției după ce Katie Boulter, adversara sa din optimi, s-a retras după primul set pe care îl pierduse cu 3-6.
Internationaux de Strasbourg
Sorana Cîrstea, eliminată la Strasbourg de locul 348 WTA! Gabriela Ruse, învinsă și ea în primul tur
17/05/2022 LA 11:23
Tenis
Simona Halep a revenit în Top 20 înainte de Roland Garros 2022! Cum arată ierarhia mondială
16/05/2022 LA 09:51