Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul al doilea de la Lyon, după o victorie fără emoții în primul tur

Alex Masgras

Actualizat 01/03/2022 la 14:17 GMT+2

Sorana Cîrstea merge mai departe la Lyon, după victoria din turul inaugural în fața lui Mariam Bolkvadze, numărul 156 WTA. Românca s-a impus cu 6-3, 6-1 și urmează să o întâlnească în turul al doilea pe Stefanie Voegele.

Sorana Cîrstea

Credit imagine: Getty Images

Sorana Cîrstea a început cu dreptul turneul de la Lyon. În primul tur al turneului WTA 250 care se desfășoară în această săptămână în Franța, Cîrstea a trecut de numărul 156 WTA, Mariam Bolkvadze din Georgia, scor 6-3, 6-1.
Partida a început cu un break al jucătoarei din Georgia, dar Cîrstea a răspuns imediat cu un rebreak, iar până la 4-3, cele două jucătoare și-au făcut serviciul. În cel mai lung game al primului set, Cîrstea a realizat al doilea break și a închis primul set în game-ul următor, la 6-3.
Citește și:
În setul al doilea, Cîrstea s-a impus cu 6-1, adversara sa nereușind să câștige vreun game pe propriul serviciu, singurul game al lui Bolkvadze venind în urma unui break, atunci când românca se afla în avantaj, la 3-0.
În turul secund, favorita numărul 2 de la Lyon o va întâlni pe Stefanie Voegele (144 WTA), cea care a trecut în primul tur de Elsa Jacquemot, scor 4-6, 6-2, 6-3. Până acum, Cîrstea și Voegele s-au mai întâlnit de trei ori, românca fiind cea care conduce cu 2-1 în partidele directe. Ultima întâlnire dintre cele două a avut loc la Baku, în august 2014.
Tot astăzi, Ana Bogdan (97 WTA) o va întâlni în primul tur pe Dayana Yastremska (140 WTA).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo