După naștere, Serena a revenit în circuit cu un singur scop: să îi egaleze recordul de Grand Slamuri al lui Margaret Court și să închidă definitiv discuția privind cea mai bună jucătoare de tenis din istorie.
Deși a jucat trei finale de Mare Șlem de la revenire, Serena nu a reușit să își atingă obiectivul, pierzându-le pe toate. Cunoscută pentru faptul că a susținut întotdeauna egalitatea dintre sexe, considerând normal ca băieții și fetele să fie premiați în mod egal, sportiva de peste Ocean e conștientă de diferența de forță dintre bărbați și femei.
Astfel, întrebată despre provocarea lansată de bunul său prieten, Andy Murray, care i-a propus să facă un demonstrativ unul împotriva altuia, Serena a explicat de ce a refuzat. Fostul lider mondial e convinsă că scoțianul ar învinge-o fără ca ea să poată să puncteze vreun game în rândul ei pe tabelă.
Roland-Garros
Holger Rune - Hugo Gaston - Roland-Garros
ACUM 8 ORE
"L-am întrebat dacă glumește. Pentru mine, tenisul masculin și cel feminin sunt două sporturi diferite. Dacă era să joc cu Andy Murray, as fi pierdut cu 6-0, 6-0 în cinci, șase minute, hai poate 10. Nu, nu se poate altfel. E un sport complet diferit. Bărbații sunt mult mai rapizi și servesc mai puternic, lovesc mai puternic, este un joc diferit.
Iubesc să joc tenis feminin. Vreau să joc doar cu femei pentru că nu vreau să mă fac de râs. Așa că Andy, oprește-te, n-am de gând să te las să mă omori", a spus Serena Williams, conform Essentially Sports.
În vârstă de 32 de ani, Murray are în palmares trei titluri de Grand Slam (Wimbledon 2013 și 2016 și US Open 2012). Scoțianul a urcat până în fruntea clasamentului ATP, ocupând poziția întâi în ierarhie în noiembrie 2016. În ultimii doi ani a fost chinuit de accidentări, apelând chiar la intervenții chirurgicale, iar la un moment dat a cochetat cu ideea retragerii din activitate. În prezent, britanicul se află în afara TOP 100 ATP.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland-Garros
Casper Ruud - Lorenzo Sonego - Roland-Garros
ACUM 8 ORE
Roland-Garros
Madison Keys - Elena Rybakina - Roland-Garros
ACUM 9 ORE