Wimbledon este singurul turneu de Grand Slam anulat în 2020. Australian Open a apucat să se desfășoare în condiții normale, Roland Garros a fost mutat în toamnă, iar US Open s-a disputat în perioada în care era desfășurat, însă fără suporteri în tribune. Organizatorii englezi de la All England Club au transmis că Wimbledon 2021 va fi organizat cu orice preț, chiar dacă asta ar însemna ca suporterii să nu poată asista la meciuri de la fața locului.
Britanicii au anunțat vineri, în jurul prânzului, care sunt cele trei scenarii pe care le iau în calcul pentru ca turneul pe iarbă să se desfășoare anul viitor. Sally Bolton, directoarea turneului, a dezvăluit azi că echipa sa face eforturi uriașe ca cel mai așteptat turneu de Grand Slam al anului 2021, Wimbledon, să se desfășoare în cele mai sigure condiții. Potivit lui Bolton, există trei scenarii: turneul se va desfășura cu spectatori (capacitate maximă), cu asistență redusă și cu porțile închise.

Simona Halep preferă primul scenariu: Wimbledon 2021 cu fani în tribune

Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
ACUM 13 ORE
În orice caz, scenariul pe care organizatorii îl vor alege ține exclusiv de evoluția pandemiei de coronavirus în 2021. Simona Halep, campioana en-titre de la Wimbledon, a declarat deja în ce scenariu îi place să joace: "E plăcut când am alături oameni care strigă, «Hai, Simona!» și flutură steagul. E greu fără public, nu primim energia lui mai deloc, dar e bine că sunt totuși câțiva oameni, este mai greu când este tribuna goală. Încercăm să ne adaptăm și să vedem pozitivul pentru că având șansa să jucăm tenis, totuși este un mare plus", spunea Simona Halep la turneul de Grand Slam de la Roland Garros.
Simona Halep a câştigat în 2019 turneul de la Wimbledon după o finală de vis disputată în compania americancei Serena Williams, scor 6-2, 6-2. Campioana noastră a cucerit al doilea său titlu de Grand Slam după probabil cel mai bun meci al carierei, o victorie în doar 55 de minute.
Tenis
Ce se întâmplă cu Simona Halep în clasamentul WTA. Previziunea americanilor înainte de 2023
ACUM 19 ORE
Tenis
Simona Halep, final de carieră? Ce suspendare spun spaniolii că ar urma să primească românca
IERI LA 10:37