Criza provocată de pandemia de coronavirus a pus stăpânire pe întreaga lume și a oprit toate sporturile în loc. Tenisul a fost pus pe hold odată cu anularea turneului de la Indian Wells chiar în prima zi de calificări. Competiția din Statele Unite ale Americii a fost doar prima dintr-un șir parcă interminabil de suspendări și anulări.
Printre turneele anulate se numără și competiția de categorie Premier Mandatory de la Madrid. Spaniolii au anunțat luni că turneul din Madrid se va organiza totuși în 2020, dar în mediul virtual, totul pentru a strange fonduri pentru bătălia cruntă pe care omenirea o duce în prezent cu pandemia de coronavirus.
Australian Open
Simona Halep - Magdalena Frech, LIVE TEXT în turul 1 la Australian Open, în direct pe Eurosport 2
ACUM 6 ORE

Turneul de la Madrid, în mediul virtual

Ibericii au precizat că turneul va avea loc prin intermediul jocului video Tennis World Tour, iar scopul acestei competiții virtuale are la bază strângerea de fonduri. Banii care vor fi strânși în urma acestui turneu online vor ajunge la jucătorii din partea inferioară a clasamentului, acei jucători care sunt cu adevărat afectați de efectele crizei provocate de pandemia de coronavirus.
https://i.eurosport.com/2020/04/01/2801925.jpg
Mutua Madrid Open Virtual Pro va avea loc în perioada 27-30 aprilie, iar la start vor fi 16 jucători din ATP și 16 din WTA care vor fi distribuiți în câte două tablouri formate din patru grupe. În urma acestui turneu virtual se vor strange 200.000 de euro. Participanții vor evolua de acasă.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Jaqueline Cristian, prima victorie din carieră într-un turneu de Grand Slam
ACUM 18 ORE
Australian Open
De ce aproape nimeni nu l-a susținut pe Djokovic. Anunț din interior: "Adevărul e unul singur"
ACUM 19 ORE