Criza provocată de pandemia de coronavirus a pus stăpânire pe întreaga lume și a oprit toate sporturile în loc. Tenisul a fost pus pe hold odată cu anularea turneului de la Indian Wells chiar în prima zi de calificări. Competiția din Statele Unite ale Americii a fost doar prima dintr-un șir parcă interminabil de suspendări și anulări.
Printre turneele anulate se numără și competiția de categorie Premier Mandatory de la Madrid. Spaniolii au anunțat luni că turneul din Madrid se va organiza totuși în 2020, dar în mediul virtual, totul pentru a strange fonduri pentru bătălia cruntă pe care omenirea o duce în prezent cu pandemia de coronavirus.
Tenis
Simona Halep, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Emma Răducanu: "Ne-am întâlnit, mi-a scris"
IERI LA 21:17

Turneul de la Madrid, în mediul virtual

Ibericii au precizat că turneul va avea loc prin intermediul jocului video Tennis World Tour, iar scopul acestei competiții virtuale are la bază strângerea de fonduri. Banii care vor fi strânși în urma acestui turneu online vor ajunge la jucătorii din partea inferioară a clasamentului, acei jucători care sunt cu adevărat afectați de efectele crizei provocate de pandemia de coronavirus.
https://i.eurosport.com/2020/04/01/2801925.jpg
Mutua Madrid Open Virtual Pro va avea loc în perioada 27-30 aprilie, iar la start vor fi 16 jucători din ATP și 16 din WTA care vor fi distribuiți în câte două tablouri formate din patru grupe. În urma acestui turneu virtual se vor strange 200.000 de euro. Participanții vor evolua de acasă.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Simona Halep, la egalitate cu Emma Răducanu! Americanii au publicat "clasamentul adevărului"
IERI LA 20:45
US Open
Emma Răducanu le-a transmis românilor, prin bunica sa, un mesaj impresionant
15/09/2021 LA 12:43