Partida se va disputa miercuri, 19 februarie, nu înainte de ora 17:00.
După Australian Open, unde a avut o prestație fantastică, oprindu-se în semifinale, Simona Halep revine în circuitul WTA. "Am bateriile încărcate", a dat asigurări învingătoarea de la Wimbledon înainte de competiția din Emiratele Arabe Unite.
Fiind cap de serie numărul unu, Simo a avut un prim tur liber, astfel că va intra în arenă abia miercuri, când o va întâlni pe Ons Jabeur, talentata jucătoare din Tunisia. Aceasta a trecut după o partidă de două ore și 13 minute de Alison Riske (SUA).
Roland-Garros
Roland-Garros: Top 5 lovituri din ziua a 3-a. Halep - Schunk, pe locul 2
ACUM 20 MINUTE

Cine este Ons Jabeur, adversara Simonei Halep la Dubai

În vârstă de 25 de ani, Ons Jabeur impresionează prin jocul ei extrem de spectaculos și variat. Extrem de tehnică, tunisianca e capabilă de multe scurte de efect, însă nu se simte foarte confortabil în jocul de regularitate.
E prima jucătoare arabă care a câștigat un turneu de Grand Slam la junioare. Se întâmpla în 2011, când s-a impus la Roland Garros, după ce cu un an înainte ajunsese în finala competiției din capitala Franței.
Crescută pe zgură, are 11 turnee de ITF în palmares, majoritatea obținute pe suprafața roșie. Totuși, în 2020 a impresionat pe hardul de la Australian Open, unde a ajuns până în sferturile de finală. Acolo a pierdut în fața Sofiei Kenin, cea care avea să câștige competiția de la Antipozi.
Performanța de la Melbourne reprezintă reperul carierei pentru Jabeur, care cu ocazia acelui turneu a pătruns pentru prima oară în TOP 50 WTA.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland-Garros
Pablo Carreno Busta - Gilles Simon - Roland-Garros
ACUM 5 ORE
Roland-Garros
DRA-MA-TIC! Tsitsipas a revenit de la 0-2 la seturi cu Musetti și a evitat cea mai mare surpriză
ACUM 6 ORE