Organizatorii de la Miami au luat hotărârea de a lua măsuri de prevenție imediate în încercarea lor de organiza în 2020 competiția din Miami. Colegii noștri de la Eurosport Italia au anunțat că toți sportivii veniți în Florida din zonele roșii vor fi băgați la izolare, fără excepție. Astfel, jucătorii din China, Coreea de Sud, Italia și Iran vor fi nevoiți să se supună acestei măsuri.
În acest moment nu este clar dacă acești jucători vor putea evolua sau dacă izolarea se va aplica în încercarea de a limita pe cât posibil contactul acestora cu alte persoane. Independent de organizatorii competiției de la Miami, autoritățile din Florida au hotărât ca toate persoanele care vin din China, Coreea de Sud, Italia și Iran să intre de urgență în izolare pentru 14 zile.
Cel mai sonor nume afectat de această măsură este Fabio Fognini. Italianul a declarat că se va supune oricărei măsuri pentru că sănătatea primează: "Nu am ce să fac, sănătatea este pe primul loc", a afirmat Fognini.Turneul de la Miami este programat în perioada 23 martie - 5 aprilie.
Australian Open
Nick Kyrgios, amenințat cu bătaia la Australian Open: "Ne-au atenționat că ne vor bate la vestiar"
ACUM 37 MINUTE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG | Cornet - Zidansek, LIVE pe Eurosport 1. Collins - Tauson pe Eurosport 2
ACUM 4 ORE
Australian Open
John McEnroe, sceptic în legătură cu viitorul lui Djokovic: "Situația îl va lovi din plin"
ACUM 6 ORE