Organizatorii de la Miami au luat hotărârea de a lua măsuri de prevenție imediate în încercarea lor de organiza în 2020 competiția din Miami. Colegii noștri de la Eurosport Italia au anunțat că toți sportivii veniți în Florida din zonele roșii vor fi băgați la izolare, fără excepție. Astfel, jucătorii din China, Coreea de Sud, Italia și Iran vor fi nevoiți să se supună acestei măsuri.
În acest moment nu este clar dacă acești jucători vor putea evolua sau dacă izolarea se va aplica în încercarea de a limita pe cât posibil contactul acestora cu alte persoane. Independent de organizatorii competiției de la Miami, autoritățile din Florida au hotărât ca toate persoanele care vin din China, Coreea de Sud, Italia și Iran să intre de urgență în izolare pentru 14 zile.
Cel mai sonor nume afectat de această măsură este Fabio Fognini. Italianul a declarat că se va supune oricărei măsuri pentru că sănătatea primează: "Nu am ce să fac, sănătatea este pe primul loc", a afirmat Fognini.Turneul de la Miami este programat în perioada 23 martie - 5 aprilie.
Tenis
"Simona Halep este gata să dea banii înapoi!" Dezvăluirea președintelui COSR, Mihai Covaliu
ACUM 9 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Ce a făcut Emma Răducanu când a ajuns acasă, după US Open 2021: "A fost groaznic de greu"
ACUM 11 ORE
Tenis
Novak Djokovic, invitat în România de Ministrul Tineretului şi Sportulului: "Sunt fanul lui!"
ACUM 15 ORE