Organizatorii de la Roland Garros au anunțat săptămâna trecută că turneul de la Paris a fost mutat şi se va desfăşura în septembrie - octombrie 2020 din cauza pandemiei de coronavirus. Openul francez, care era programt în perioada 24 mai - 7 iunie, va avea loc între 20 septembrie şi 4 octombrie. Astfel, competiția va începe la o săptămână după ce se va încheia un alt Grand Slam, US Open, reprogramat pentru perioada 24 august - 13 septembrie.
Reprogramarea competiției pariziene va afecta și Laver Cup, turneu demonstrativ programat în perioada 25-27 septembrie. De asemenea, organizatorii Laver Cup au declarat printr-un comunicat oficial că nu sunt dispuși să mute competiția programată să aibă loc anul acesta la Boston, SUA.

Decizia reprogramării Roland Garros, asupru criticată

Roland-Garros
Casper Ruud - Lorenzo Sonego - Roland-Garros
ACUM 17 MINUTE
Fost număr 53 ATP, australianul Sam Groth i-a pus la zid pe organizatorii turneului parizian, acuzându-i că au mutat competiția pentru a afecta organizarea Laver Cup: Federația Franceză de Tenis este incoerentă în relațiile sale cu Federația Internațională de Tenis. Au fost mari susținători ai noului format al Cupei Davis, dar ce au făcut a fost să își amâne turneul în aceeași săptămână cu Laver Cup, lucru despre care oamenii spun că ar fi o amenințare la adresa acestei competiții, dar și pentru ATP Cup. Cred că vor să se puna într-o situație în care să omoare Laver Cup înainte de a începe să devina un turneu mare. Dacă îi vei face pe jucători să decidă între acest eveniment și Openul Francez va fi o decizie a naibii pentru tenismeni și nu as fi surprins dacă toată această situație va ajunge în tribunal într-o bună zi. Este vorba despre mulți sponsori, mulți bani la mijloc, Laver Cup este programată la Boston în acest an, așa că va fi interesant de văzut cum se va rezolva.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland-Garros
Madison Keys - Elena Rybakina - Roland-Garros
ACUM O ORĂ
Roland-Garros
Favoritele au căzut pe capete la Roland Garros! Premieră istorică la Grand Slam-ulm parizian
ACUM 2 ORE