Preşedintele Federaţiei Franceze de Tenis, Bernard Giudicelli, nu exclude ca turneul de la Roland Garros să se dispute fără spectatori, din cauza pandemiei de coronavirus care încă reprezintă un pericol uriaș în toată lumea. Potrivit organizatorilor francezi, aceasta ar fi cel mai bun scenariu ca turneul parizian să aibă loc la data la care a fost mutat. Roland Garros, turneu transmis în România în exclusivitate de Eurosport, era programat inițial să se desfășoare între 18 mai și 7 iunie.
Nu excludem nicio opţiune. Organizarea turneului cu porţile închise ar permite o parte din reţeta economică, drepturile de televizare şi parteneriatul. Nu e de neglijat.20 sau 27 septembrie, asta nu schimbă mare lucru.
Organizatorii turneului de la Roland Garros au anunţat, joi, că vor rambursa biletele cumpărate pentru ediţia din acest an.
Tenis
"Simona Halep este gata să dea banii înapoi!" Dezvăluirea președintelui COSR, Mihai Covaliu
ACUM 7 ORE
"Situaţia actuală generează multe incertitudini pentru toate evenimentele cu public din întreaga lume. În aşteptarea conturării organizării turneului, am decis să rambursăm banii pentru toate biletele", au trnamis organizatorii.

US Open, cel mai probabil fără spectatori

US Open, programat între 31 august şi 13 decizie, urmează să ia de asemenea o decizie la mijlocul lunii iunie. Giudicelli a admis că există discuţii ca turneul de la Roland Garros să fie decalat cu încă o săptămână, pentru a începe pe 27 septembrie.
Am discuţii constante cu Andrea Gaudenzi (preşedintele ATP), Steve Simon (preşedinte WTA) şi David Haggerty (preşedinte ITF), iar o reuniune este programată săptămâna viitoare şi vom vedea ce progrese s-au mai făcut. Colaborăm bine împreună, dar e încă devreme să stabilim cu precizie un program.
https://i.eurosport.com/2020/05/08/2816303.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Ce a făcut Emma Răducanu când a ajuns acasă, după US Open 2021: "A fost groaznic de greu"
ACUM 10 ORE
Tenis
Novak Djokovic, invitat în România de Ministrul Tineretului şi Sportulului: "Sunt fanul lui!"
ACUM 13 ORE