Organizatorii celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon, au precizat că nu vor avea loc meciuri cu porțile închise la All England Club dacă pandemia provocată de coronavirus va continua. Aceștia au precizat că preferă să anuleze competiția decât să accepte varianta în care jucătorii vor evolua pe arene goale.
Până în acest moment, Indian Wells și Turneul final al Fed Cup au fost influențate de COVID-19. Primul turneu de categorie Premier Mandatory al anului a fost anulat de teama răspândirii coronavirusului. În perioada următoare sunt așteptate alte astfel de anunțuri privind competiții programate în săptămânile și lunile viitoare.
Wimbledon debutează la All England Club pe 29 iunie și nu pare a fi în pericol în acest moment, însă doar evoluția pandemiei ne va confirma sau infirma voința organizatorilor. La competiția din Marea Britanie, campionii en-titre sunt Simona Halep și Novak Djokovic.
Australian Open
Nick Kyrgios, amenințat cu bătaia la Australian Open: "Ne-au atenționat că ne vor bate la vestiar"
ACUM 27 MINUTE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG | Cornet - Zidansek, LIVE pe Eurosport 1. Collins - Tauson pe Eurosport 2
ACUM 4 ORE
Australian Open
John McEnroe, sceptic în legătură cu viitorul lui Djokovic: "Situația îl va lovi din plin"
ACUM 6 ORE