Toate biletele cumpărate până acum pentru turneul din acest an de la Roland Garros urmează a fi anulate, iar suporterii își vor primi banii înapoi. ''Situaţia actuală generează prea multă incertitudine în privinţa evenimentelor care ar presupune prezenţa unui public numeros. În timp ce încercăm să găsim cea mai bună formulă pentru desfăşurarea turneului, am decis să rambursăm banii fanilor care deja au achiziţionat bilete'', se arată într-un comunicat.
Organizatorii Grand Slam-ului de la Roland Garros au discutat cu forurile de conducere ale tenisului o ajustare a calendarului competiţional, în timp ce media relatează despre amânarea cu o săptămână a turneului, reprogramat între 20 septembrie şi 4 octombrie.

Incertitudine în calendarul competițional din 2020

Davis Cup
2021, anul în care Novak Djokovic a ratat titlurile la Jocurile Olimpice și Cupa Davis
ACUM 41 MINUTE
''Noi am luat la mijlocul lunii martie decizia de a amâna turneul de la Roland Garros pentru perioada 20 septembrie-4 octombrie. De atunci, am avut discuţii cu forurile internaţionale (ITF, WTA, ATP) privind optimizarea calendarului pentru a doua parte a sezonului, care urmează să finalizat de părţile interesate în curând'', a declarat purtătorul de cuvânt al Federaţiei franceze de tenis (FFT).
În presa franceză au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora singurul turneu major desfășurat pe zgură va începe cu o săptămână mai târziu, pe 27 septembrie. Decizia FFT de amânare a turneului pe zgură de la Roland Garros, programat iniţial între 27 mai şi 7 iunie, din cauza pandemiei de coronavirus, a fost criticată pentru că noile date se suprapun cu turneele de hard.
https://i.eurosport.com/2020/05/06/2815161.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
ATP nu vrea să-și suspende turneele din China! Ce a cerut în cazul Shuai Peng
ACUM 20 ORE
Tenis
Emma Răducanu, desemnată cea mai bună sportivă a anului în Marea Britanie! Cine a mai fost premiat
IERI LA 10:13