Noul virus ucigaș a ajuns și în Statele Unite ale Americii și atacă toate zonele importante. Până în prezent au fost confirmate 240 de cazuri, dintre care 14 persoane au decedat din cauza COVID-19, fapt care i-a alertat serios pe organizatorii de la Indian Wells. Calificările turneului californian sunt programate să înceapă pe 9 martie. Competiția se va încheia pe 22 martie.
După ce vineri au declarat că turneul se va desfășura în orice condiții, organizatorii se văd obligați să sporească măsurile de prevenție în cadrul complexului de la Indian Wells. Astfel, copiii de mingi vor fi obligați să poate mănuși, iar în plus, ei nu le vor mai oferi după fiecare punct prosoapele jucătorilor. Participanții în turneu vor trebui să aibă grijă de acest aspect pe cont propriu.

Comunicatul organizatorilor

Tenis
Decizie de ultimă oră la Indian Wells. Cum vor să se revanșeze organizatorii după anularea turneului
11/03/2020 LA 10:27
Jucătorii vor fi nevoiți să aibă în grijă propriile prosoape, iar copiii de mingi nu le vor atinge. Câte un scaun va fi așezat în spatele terenului pentru ca jucătorii să-și așeze prosoapele pe care le vor folosi în timpul meciului. De asemenea, copiii de mingi vor purta mănuși pentru a evita orice fel de contact. Am adăugat încă 250 de dezinfectante pentru mâini în interiorul complexului sportiv și vom respecta cu strictete standardele medicale.
Alexander Zverev și-a exprimat admirația cu privire la decizia organizatorilor de a-i proteja pe copiii de mingi.
Cred că am folosit prosopul doar de două ori într-un an, când părea că sunt 100 de grade afară și o umiditate de nedescris. Cred că Tiafoe cere prosopul după fiecare schimb, iar Tsitsipas îl ia după ce servește un as. Copiii de mingi sunt acolo să ne aducă mingile, nu prosoapele. Mulți folosesc prosopul ca pe un fel de superstiție, nu pentru că au nevoie de el.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Opinie: Unde au greșit organizatorii Indian Wells când au decis anularea turneului
09/03/2020 LA 11:15
Tenis
Situația din ierarhia WTA după anularea turneului de la Indian Wells. Locul ocupat de Simona Halep
09/03/2020 LA 07:17