Organizatorii turneului de la Miami au anunțat luni seară pe contul oficial de Twitter că evenimentul se va desfășura în condiții normale, în contextul în care tot mai multe evenimente sportive din lume se desfășoară fără spectatori sau sunt amânate. Este fără îndoială o decizie ciudată, mai ales pentru că la Miami sunt confirmate mai multe cazuri de coronavirus decât la Indian Wells.
”Miami Open va avea loc așa cum era programat, între 23 martie și 5 aprilie. Siguranța rămâne o prioritate și vom monitoriza cu atenție ce se întâmplă în continuare cu COVID-19. Vom colabora cu autoritățile federale și locale în acest sens, la fel și cu organizațiile de sănătate. De asemenea, colaborăm cu ATP și WTA privind recomandări pentru cele mai bune practici pentru a avea un mediu sigur pentru fani, jucători și staff”, a fost comunicatul organizatorilor.

Critici dure pentru organizatori

Tenis
România a aflat adversara din barajul Cupei Davis!
ACUM 2 MINUTE
Jucătorii au primit vestea despre anularea turneului de la Indian Wells de pe Twitter, iar când organizatorii de la Miami au declarat că turneul se va desfășura în condiții normale, aceștia nu au primit anunțul cu prea multă încântare. Tennys Sandgren a publicat o postare în care-i critică pe aceștia: “Nu înțeleg cum poți să faci un anunț ca acesta știind că cel mai probabil situația privind coronavirusul se va înrăutăți înainte de a deveni mai bine”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Laver Cup
John McEnroe este de părere că Nick Kyrgios poate străluci la ediția din acest an a Laver Cup
ACUM 2 ORE
Laver Cup
Laver Cup 2021 debutează vineri pe Eurosport! Cine joacă în prima zi de concurs la Chicago
ACUM 17 ORE