Organizatorii turneului de la Miami au anunțat luni seară pe contul oficial de Twitter că evenimentul se va desfășura în condiții normale, în contextul în care tot mai multe evenimente sportive din lume se desfășoară fără spectatori sau sunt amânate. Este fără îndoială o decizie ciudată, mai ales pentru că la Miami sunt confirmate mai multe cazuri de coronavirus decât la Indian Wells.
”Miami Open va avea loc așa cum era programat, între 23 martie și 5 aprilie. Siguranța rămâne o prioritate și vom monitoriza cu atenție ce se întâmplă în continuare cu COVID-19. Vom colabora cu autoritățile federale și locale în acest sens, la fel și cu organizațiile de sănătate. De asemenea, colaborăm cu ATP și WTA privind recomandări pentru cele mai bune practici pentru a avea un mediu sigur pentru fani, jucători și staff”, a fost comunicatul organizatorilor.

Critici dure pentru organizatori

Tenis
BREAKING NEWS | ATP: Se va juca fără puncte în clasament la Wimbledon
ACUM 13 ORE
Jucătorii au primit vestea despre anularea turneului de la Indian Wells de pe Twitter, iar când organizatorii de la Miami au declarat că turneul se va desfășura în condiții normale, aceștia nu au primit anunțul cu prea multă încântare. Tennys Sandgren a publicat o postare în care-i critică pe aceștia: “Nu înțeleg cum poți să faci un anunț ca acesta știind că cel mai probabil situația privind coronavirusul se va înrăutăți înainte de a deveni mai bine”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
România intră în luptă cu 7 jucătoare la Roland Garros! Buzărnescu a prins tabloul principal
ACUM 14 ORE
Roland Garros
Mihaela Buzărnescu a ratat calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros
ACUM 16 ORE